Предтечи(Precursors)
|
|
VeNoM | Дата: Сб, 09.04.11, 22:30 | Повідомлення # 1 |
Admin
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
| "Передвісники" - "фривольний" шутер космічної орієнтації від творців Boiling Point: Road to Hell. У черговому творінні бліжнезарубежних розробників нам належить ужитися в роль поки безіменного героя, що спромігся потрапити в самий епіцентр глобального міжрасового конфлікту. Розбиратися в хитросплетіннях місцевого сюжету протагоніст буде неквапом - загальна кількість внутрішньоігрових місій усчитиваєтся у розмірі 250-и штук. Проте головний шарм Precursors полягає в ігровому всесвіті, що пропрацював (благо необхідний багаж досвіду у ігроделов вже є). Відступивши від канви storylin'a гравець зануриться у величезний вируючий різноманітними подіями мир. "На стороні" главгерой зможе стати заможним торговцем, запеклим головорізом, хитрим контрабандистом - вибір робочих вакансій в Precursors справді обширний. З решти ігрових особливостей варто відзначити величезну кількість NPCs і вороже настроєних алієнов, симпатичний графічний движок, а також монстроузниє космічні кораблі, що досягають в розмірах до 10000 (!) метрів.
|
|
| |
itCrysis | Дата: Нд, 10.08.29, 14:59 | Повідомлення # 2 |
Професіонал
Заслуги User-A:
| Повне російське фуфло. Не раджу нікому.
"Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко
|
|
| |
allgamenews | Дата: Нд, 10.08.29, 15:00 | Повідомлення # 3 |
}{OTABUЧ
Заслуги User-A:
| itCrysis, Росіяни взагалі на мою думку ігри робити не вміють...
|
|
| |
itCrysis | Дата: Нд, 10.08.29, 15:05 | Повідомлення # 4 |
Професіонал
Заслуги User-A:
| allgamenews, +1 це точно !
|
|
| |
VeNoM | Дата: Нд, 10.08.29, 15:16 | Повідомлення # 5 |
Admin
Заслуги User-A:
| itCrysis, це не російська, а Українська гра від розробників Xenus і Xenus 2. і доволі непогана (я сам неіграв. але по оцінках гра нормальна)
|
|
| |
itCrysis | Дата: Нд, 10.08.29, 15:19 | Повідомлення # 6 |
Професіонал
Заслуги User-A:
| VeNoM, по оцінках Gameland і ДПК гра відстій, я небачив шоб її гарно оцінювали... Додано (29.08.2010, 15:19) --------------------------------------------- VeNoM, да і притому Xenus мені теж несподобався, а з розробниками я чогось думав шо її зробили росіяни.
|
|
| |
VeNoM | Дата: Нд, 10.08.29, 15:24 | Повідомлення # 7 |
Admin
Заслуги User-A:
| а мені наоборот Xenus дуже сподобався в нього я тоді памятаю ще в 2005 році як він тільки вийшов були високі на той час вимоги оперативки треба було мати 2 гб щоб гра нетормозила... бо 2 гб на 2005 рік це було багато (вмене наприклад було тоді 512 мб)
|
|
| |
itCrysis | Дата: Нд, 10.08.29, 15:25 | Повідомлення # 8 |
Професіонал
Заслуги User-A:
| VeNoM, може перша частина і була нормальна, але другу я більше ніж на 3 з п’яти не оціню.
|
|
| |