RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents] » Мультфільми

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (2567) | Коментарі: (0) | 11.11.12
Автор: allgamenews


ПРО фільм: Продовження божевільних пригод ведмедя-грізлі Бугу і його вірного друга, оленя Еліота. На цей раз Буг пускається на пошуки особистого щастя і потрапляє в... бродячий цирк, де знайомить із чарівною російської ведмедицею.

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (1193) | Коментарі: (0) | 11.11.12
Автор: allgamenews


ПРО фільм: Типова американська родина, члени якої здатні розбити всі можливі стереотипи. А говорящая собака з сигаретою і сухим мартіні... А грудної малюк, що мріє завоювати весь світ... Хіба це відхилення? Це катарсис в кожному епізоді!

Ср
02
лист.

2011 р.

Переглядів: (1530) | Коментарі: (0) | 11.11.02
Автор: allgamenews

<div align="center"></div>
<br>
<b>ПРО фільм: </b> Блискавка Маккуїн і його друг Метр відправляються в міжнародне подорож - коли Маккуїн отримує шанс брати участь у змаганнях для самих швидких машин у світі, Світовому Гран-Прі. Етапи цих престижних перегонів заведуть друзів в Токіо, на набережні Парижа, на узбережжі Італії, і на вулиці туманного Лондона.<br>

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (3815) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Про фільм:
Панда По нарешті виконає свою мрію, стане Воїном Дракона і зі своїми друзями і майстрами кунг-фу - шаленої п'ятірки - захистить Велику Долину від страшного лиходія і його легіону ...

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1442) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews


Про фільм:
Блискавка Маккуїн і його друг Метр у новому високооктановому пригоді. Починається найважливіша і престижна у світі гонка, Світовий Гран-Прі, в якому буде визначений класний гонщик з усіх категорій - Формула-1, NASCAR, Le Mans. МакКуїн має бути змагатися з кращими з кращих, на найкрасивіших і небезпечних трасах Японії, Франції та Італії. Але головне - Блискавка ще не знає, що вони з Метром опиняться в самому серці заплутаного і запаморочливого шпигунського змови.

Пн
17
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1610) | Коментарі: (0) | 11.10.17
Автор: allgamenews



Про фільм: Головний герой цих історій, один гонщика Блискавки МакКвін - вантажівка «Метр» з містечка Радіатор-Спрінгс. У своїх розповідях він постає перед глядачем у неповторних образах лихого рятувальника, дипломованого доктора, розповість про те як він був зіркою каскадерського авто-шоу, і переможцем серед стрітрейсерів на автогонках в Токіо. Метр вигадує нереальні історії, в які раз у раз втягує свого товариша МакКвіна. При цьому Блискавки далеко не завжди в історіях Метра дістаються вдалі ролі ...

Пт
14
жовт.

2011 р.

Переглядів: (7134) | Коментарі: (0) | 11.10.14
Автор: allgamenews



Про фільм: Блискавка Маккуїн і його друг Метр у новому високооктановому пригоді. Починається найважливіша і престижна у світі гонка, Світовий Гран-Прі, в якому буде визначений класний гонщик з усіх категорій - Формула-1, NASCAR, Le Mans. МакКуїн має бути змагатися з кращими з кращих, на найкрасивіших і небезпечних трасах Японії, Франції та Італії. Але головне - Блискавка ще не знає, що вони з Метром опиняться в самому серці заплутаного і запаморочливого шпигунського змови.

Нд
02
жовт.

2011 р.

Переглядів: (1726) | Коментарі: (0) | 11.10.02
Автор: allgamenews




Про фільм: У паніку перетворюється спокійний курортний відпочинок, коли Скубі-Ду і його товариші виявляють жахливого доісторичного Пантазаура. Щоб захистити скарби, поховані в таємних печерах пустелі, стародавня легенда оживає.

Чт
22
вер.

2011 р.

Переглядів: (1867) | Коментарі: (0) | 11.09.22
Автор: allgamenews




Про фільм: За сюжетом, рятуючись від злого чарівника Гаргамеля, крихітні Смурфіки опиняються за межами рідного села. Зі свого чарівного світу вони потрапляють прямо в наш світ, а саме в Центральний парк міста Нью-Йорк. Тепер маленьким відважним Смурфіки належить відшукати дорогу додому і не потрапити в лапи Гаргамеля.

Чт
08
вер.

2011 р.

Переглядів: (955) | Коментарі: (0) | 11.09.08
Автор: allgamenews




Про фільм:
Ви думаєте кролик - це тільки цінне хутро, дієтичне м'ясо, і полохливий, сором'язливий вдачу? Не всі кролики однаково боязкі. Серед них є і сильні духом упевнені в собі особи. Це все про нашого героя. Він завжди відрізнявся від інших неймовірною сміливістю. Бачачи таке прагнення, старий майстер Кунг-Фу вирішив саме йому передати свої секрети майстерності. Прийде день і Кролик стане новим супергероєм.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com