RSS
 

FreeRelease » Файли » Фільми [Torrents]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Чт
14
черв.

2012 р.

Переглядів: (2828) | Коментарі: (0) | 12.06.14
Автор: allgamenews



Про фільм:Байкер Сем Чайлдерс мав безліч проблем із законом, але після виходу з в'язниці, почувши благання дружини Лінн, почав відвідувати церкву. Колишнього злочинця немов підмінили: він став зразковим прихожанином, заснував будівельну компанію і сам звів з нуля протестантський храм для тих, кого благополучні американці презирливо іменували «покидьками суспільства»... Рівне протягом життя Сема змінюється після місіонерської поїздки до Уганди і Судан. Перейнявшись співчуттям до африканським дітям, він вирішує створити притулок, в якому ті почували себе в безпеці від бойовиків Господньої армії Опору, набирають собі солдатів і сексуальних рабинь навіть серед малолітніх. Своїх підопічних, якщо буде потрібно, Сем готовий захищати із зброєю в руках. Проте в своєму завзятті Чайлдерс забуває про те, що зворотною стороною будь-якого благого пориву може стати одержимість...

Чт
14
черв.

2012 р.

Переглядів: (2654) | Коментарі: (0) | 12.06.14
Автор: allgamenews



Про фільм:
Темрява наближається. Вона ховається в лісах, спускається з гір, застеляє небо. Ніхто не вкриється від магічного дзеркала Королеви, що живе в неприступному замку, що охороняється незліченної армією. Але над Білосніжкою злі чари не діють. І тоді Королева відправляє Мисливця, щоб він приніс їй серце суперниці. Але зачарований Білосніжкою, він встає на її бік. Наближається велика битва. Лише одна буде правити.

Чт
14
черв.

2012 р.

Переглядів: (3020) | Коментарі: (0) | 12.06.14
Автор: allgamenews



Про фільм: Через десятиліття після героїчної перемоги над величезним Кракеном Персей намагається жити спокійним життям сільського рибака і батька-одинаки. В той же час між титанами і богами починається боротьба за владу. Олімпійці, що втратили колишню відданість людей, втрачають контроль над в'язницею, в якій укладені титани і їх глава Кронос. Сила титанів росте, у той час як могутність Зевса слабшає. Сили Аїда шукають шлях, щоб прорватися на землю. Персей хоробро відправляється в ризиковану подорож по підземного царства, щоб врятувати Зевса, повалити титанів і врятувати людство.

Нд
25
груд.

2011 р.

Переглядів: (2717) | Коментарі: (0) | 11.12.25
Автор: allgamenews



ПРО фільм:
У дитинстві Митч і Дейв були нерозлучними друзями. Але з часом їх дороги розійшлися. Дейв став успішним юристом і зразковим сім'янином. Мітч ж залишився неодруженим і серцеїдом. Він вважає, що у нього є все, про що тільки можна мріяти: прекрасна дружина Джеймі, люблять діти і крута робота.

Нд
25
груд.

2011 р.

Переглядів: (2076) | Коментарі: (0) | 11.12.25
Автор: allgamenews



Сюжет фільму: Кейт - фондовий менеджер і мати двох дітей. На відміну від чоловіків, які не можуть робити дві справи одночасно, Кейт відразу може робити сто: міняти пелюшки, продавати і купувати акції, з'ясовувати стосунки з чоловіком, відбиватися від тупого боса і багато чого ще. Життя Кейт - це низка смішних, незручних і безглуздих ситуацій, в які вона постійно потрапляє в спробах втиснути дві життя в одну. Чудова комедія, після якої багато жінок замисляться про зміни у своєму житті, а чоловіки подивляться на своїх подруг по-іншому.

Нд
25
груд.

2011 р.

Переглядів: (1823) | Коментарі: (0) | 11.12.25
Автор: allgamenews


ПРО фільм: Серія раптових погодних аномалій навколо Вашингтона об'єднує двох братів - синів відомого кліматолога, не бачилися багато років. Взявшись за розслідування, брати дізнаються шокуючі подробиці загибелі їхніх ворогів батька від неймовірного погодного явища...

Нд
25
груд.

2011 р.

Переглядів: (1752) | Коментарі: (0) | 11.12.25
Автор: allgamenews



ПРО фільм:
Енок, що пережив клінічну смерть і втратив в автокатастрофі батьків, знайомиться на похоронах з Аннабель, і незабаром між молодими людьми зав'язуються романтичні відносини. Пізніше виявляється, що Аннабель смертельно хвора і саме тому вона ходить на похорони чужих людей, на одних з яких і зустріла Энока. Хлопець вирішує допомогти улюбленої підготуватися до неминучого.

Нд
25
груд.

2011 р.

Переглядів: (2439) | Коментарі: (0) | 11.12.25
Автор: allgamenews



ПРО фільм:
Головний герой в один прекрасний день виявляє на сайті з розшуку зниклих дітей власне фото. Оговтавшись від шоку, він розуміє, що батьки викрали його і виростили як власної дитини. Юнак починає розслідування, яке, у підсумку, перетворюється в ланцюг жорстоких і місцями смертельно небезпечних подій.

Ср
16
лист.

2011 р.

Переглядів: (2495) | Коментарі: (0) | 11.11.16
Автор: allgamenews


ПРО фільм: Коли один з вулканів Ісландії вивергається льодом, і цей лід прямує в бік Північної Америки, сім'ї намагаються уникнути насувається льодовикового періоду.

Ср
16
лист.

2011 р.

Переглядів: (1821) | Коментарі: (0) | 11.11.16
Автор: allgamenews


ПРО фільм: продовження культової комедії "парубоцька Вечірка у Вегасі" четверо друзів Філ, Стю, Алан і Даг відправляються в екзотичний Тайланд на весілля Стю. Після божевільного похмілля у Лас-Вегасі, вони вирішують не випробовувати долю вдруге, а тому в Бангкоку планують дуже спокійне і безпечне свято. Але як звичайно, все йде зовсім не за планом... Що відбувається в Вегасі, залишається в Вегасі. Але те, що відбувається в Бангкоку - це просто справжнє божевілля!


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com