RSS
 

FreeRelease » Файли » Ігри для PC [Torrents/HTTP]

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
16
черв.

2012 р.

Переглядів: (3541) | Коментарі: (0) | 12.06.16
Автор: allgamenews



Описание: Третья часть знаменитой серии action/RPG Diablo. Сюжет разворачивается спустя 20 лет после событий Diablo 2. Нам предложено снова сразиться с адовыми созданиями в мире Санктуарии, выступив в роли персонажа одного из пяти классов, среди которых есть и новенький — Знахарь (Witch Doctor). Как и положено, носиться по подземельям и крошить гостей из Преисподней поможет огромный багаж всяческих умений и интересных вещичек. Для любителей онлайн-баталий также припасены приятные сюрпризы: например, совместное прохождение игры с уникальными квестами.

Чт
14
черв.

2012 р.

Переглядів: (3495) | Коментарі: (0) | 12.06.14
Автор: allgamenews



Опис:
ОДНА ВЕЛИКА РОЛЬОВА ГРА, ДВА ЕПІЧНІ ПРИГОДИ
Прийміть участь в дивовижному пригоді в одній з найбільш детальних і захоплюючих всесвітів середньовіччя в літературі жанру фентезі. Об'ємна рольова гра Game of Thrones переносить вас в центр захоплюючого сюжету, де помста, вірність і честь будуть визначати вашу долю.

Чт
14
черв.

2012 р.

Переглядів: (2591) | Коментарі: (1) | 12.06.14
Автор: allgamenews


Опис:
Після подій Max Payne 2 минуло вісім років. Макс вже не коп - він спившийся, що сидить на знеболюючих безробітний. Зломлений. Роздавлений. Без мети. Але, волею випадку перебравшись у Бразилії, він надходить на службу в приватне охоронне агентство і одержує завдання захищати сім'ю успішного торговця нерухомістю. Незабаром Максу на власній шкурі доведеться відчути: не тільки Нью-Йорк, але і Сан-Паулу живе за своїми законами...

Пн
26
груд.

2011 р.

Переглядів: (5368) | Коментарі: (0) | 11.12.26
Автор: allgamenews



Опис:
FlatOut 3: Chaos & Destruction - чергова частина в серії гоночних аркад FlatOut, в якій вас чекає ще більше адреналіну, руйнування, божевільних гоночних трас, безліч різних автомобілів, а також велика різноманітність ігрових режимів. Крім цього в FlatOut 3: Chaos & Destruction з'явилися нові змагання: нічні заїзди і перегони по бездоріжжю, а в 8 багатокористувацьких режимах зможуть поборотися одночасно до 16 гравців.

Сб
24
груд.

2011 р.

Переглядів: (3518) | Коментарі: (0) | 11.12.24
Автор: allgamenews



Опис: Ця історія починається в 564-м року епохи Сьомого Дракона. У смутний час другого затемнення Кривавої Місяця і повстання імператора Демонів - Кха-Белеха. Легендарний ватажок Архангелів, убитий під час війни старших рас, тепер відроджено. Він виношує плани щодо майбутнього вторгнення Демонів і планує відновити свої сили, вбити старих заклятих ворогів і захопити контроль над світом Асхан. Проте, він недооцінює силу Династії Грифона.

Сб
24
груд.

2011 р.

Переглядів: (2071) | Коментарі: (0) | 11.12.24
Автор: allgamenews



Опис: Хоробрий лицар Понтій, мудрий маг Амадей і хитромудра злодійка Зоя відправляються у великий похід, щоб зберегти крихкий баланс світу. Їх чекає дивовижний чарівний світ, розфарбований всіма кольорами веселки, населений самими химерними рослинами і злими ворогами. Керуйте вогнем, водою і повітрям, щоб впоратися з перешкодами, пересувайте камені і згинайте гігантські гриби, щоб відкрити собі шлях. Кожен з трьох відважних друзів сильний по-своєму, і тільки разом вони впораються з будь-якими підступними пастками і небезпеками на своєму шляху. Ласкаво просимо в казку!

Сб
24
груд.

2011 р.

Переглядів: (1838) | Коментарі: (0) | 11.12.24
Автор: allgamenews



Опис:
The Fall - Mutant City- це продовження вийшла і завоювала серця багатьох Fall: Last Days of Gaia. Пориньте в загрозливу атмосферу The Fall і вступайте в боротьбу за існування в світі, яким управляють гроші і зброю. Чудові графічні ефекти, захоплююча розповідь, а також неповторна атмосфера The Fall - Mutant City допоможуть повністю зануритися в незабутню пригоду!

Сб
24
груд.

2011 р.

Переглядів: (1866) | Коментарі: (0) | 11.12.24
Автор: allgamenews



Опис: Jurassic Park: The Game - епізодична гра, створена за мотивами роману Джона Крайтона і фільмів Парк Юрського Періоду.
В страшну штормову ніч, коли Парк Юрського Періоду було практично зруйноване, контрабандистка проникає на острів Ісла Нублар з метою викрасти контейнер з контрабандними ембріонами динозаврів. Вона стикається з персоналом, який в поспіху евакуювався з парку, де вільно розгулюють динозаври. Крім цього в групі намагаються вижити і хоч якось втекти з острова виявляються найманці, надіслані компанією Інген на рятувальну операцію.
В ролі різних персонажів, гравцеві належить рятуватися з острова, намагаючись не стати обідом для його хижих мешканців.

Сб
24
груд.

2011 р.

Переглядів: (2223) | Коментарі: (1) | 11.12.24
Автор: allgamenews



Опис: S.T.A.L.K.E.R. - World of Liberty - це аддон, основна мета якого поєднати всі найкращі аспекти трилогії S.T.A.L.K.E.R. Сюжет гри не зазнав змін, але їх зазнали всі інші складові ігри. S.T.A.L.K.E.R. - World of Liberty, є відродженням, S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl, в зимовий період, за всім стандартам 2011 року.


Сб
24
груд.

2011 р.

Переглядів: (1336) | Коментарі: (0) | 11.12.24
Автор: allgamenews



Опис:
Bit.Trip RUNNER - це прямолінійний (жанр "по рейках", противопоставляющийся жанру "пісочниці") екшн-платформер з героїнею Командиром Відео. В даній частині гравець керує Командиром Відео, які проходять 3 зони, кожна з яких розділена на 12 рівнів. Мета гри - вистачати купи золота, що лежать на рівнях, і уникати різних попутних небезпек. Гра додає до кожної дії які акомпанували звукові ефекти, демонструючи ритмічний аспект, яким відома вся серія Bit.Trip.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com