RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Категорії

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
25
черв.

2011 р.

Переглядів: (1433) | Коментарі: (0) | 11.06.25
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2004
Жанр: action / platform
Мультіплеер: 4x
Регіон: NTSC
Носій: DVD5
Вік: 16 +
Мова інтерфейсу: англійська

Опис: Вас чекає нова зустріч з Ratchet & Clank: Up Your Arsenal. Відповідаючи на виклик вселенського зла, приятелі збирають команду косми-чеських кадетів, охочих поборотися за справедливість. Їм належить повернутися на планету Велдін (де відбувалася дія першої гри) і битися з кібернетичним доктором, які бажають знищити всяку розумну життя серйозніше стоноги.

Ср
02
бер.

2011 р.

Переглядів: (1309) | Коментарі: (0) | 11.03.02
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2004
Жанр: Action
Розробник: Ubisoft Montreal
Видавництво: Ubisoft
Мультиплеєр: немає
Регіон: NTSC
Носій: DVD5
Вік: 17 +
Мова інтерфейсу: російська


Опис: Історія гри починається через кілька років після закінчення подій першої частини. "Повернувшись до рідного Вавілона, Принц виявляє, що за ним полює надприродне створення Dahaka - перевтілення самої Долі, спрагле лише одного: швидкої смерті того, хто його потривожив. Принц забув, що під час порятунку палацу султана, йому ненароком вдалося прорвати єдине Полотно Часу , викликавши тим самим в наш світ пришестя жахливого демона ...

Вт
01
бер.

2011 р.

Переглядів: (1216) | Коментарі: (0) | 11.03.01
Автор: allgamenews



Рік випуску:
2006
Жанр: Modern Action Adventure
Розробник: Crystal Dynamics
Видавництво: Eidos Interactive
Мультиплеєр: немає
Регіон: NTSC
Носій: DVD5
Вік: 13 +
Мова інтерфейсу: російська


Опис: Роки стрімко несуться вперед, галопом скачуть технології, старіють люди, а вона лише гарнішає з кожним днем. Вона - незмінний секс-символ віртуального світу. Про неї знімають фільми і, що важливіше, продовжують робити ігри. У неї стріляли, намагалися вбити, навіть, здавалося, вбивали, але прекрасна тигриця з модельною зовнішністю і нордичним вдачею - занадто міцний горішок, щоб безмовно канути в Лету. Лара Крофт повертається!

Нд
07
черв.

2009 р.

Переглядів: (1585) | Коментарі: (0) | 09.06.07
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2006
Жанр: Симулятор Боксу
Розробник: EA Sports
Платформа: Playstation 2
Мова інтерфейсу: англійський

Опис: Electronic Arts обіцяє, що в Fight Night: Round 3 поклонників цього виду спорту чекають графіка і анімація кінематографічної якості. Кожен удар можна буде проглянути з різних ракурсів, немов бій був записаний десятками камер.
У грі використовуватимуться образи не тільки Де Ла Хойя, Гатті і Уарда, але і таких зірок як Джо Фрейзер, Бернард Хопкинс і Рой Джонс мл. Як і в попередніх частинах гри Fight Night, вам належить провести свого боксера з самого початку кар'єри до вищого ступеня слави і зробити його зіркою.

Сб
02
трав.

2009 р.

Переглядів: (1034) | Коментарі: (0) | 09.05.02
Автор: allgamenews

Рік випуску: 2009
Жанр: Action
Розробник: Amaze Entertainment
Видавництво: Activision Blizzard
Платформа: PS2
Регіон: NTSC
Носій: DVD5
Мова інтерфейсу: англійський
Мультіплеєр: немає 



 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com