RSS
 

FreeRelease » Файли » Програми » iPhone, iPod, iPod Touch

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Нд
26
черв.

2011 р.

Переглядів: (1331) | Коментарі: (0) | 11.06.26
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2011
Жанр: Fighting
Розробник: Electronic Arts

Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Англійська
Мова озвучення: Англійська

Системні вимоги: прошивка 3.0 і вище

Опис: Ultimate Mortal Kombat ™ 3 - гра жанру файтинг із серії Mortal Kombat, яка була випущена на аркадних ігрових автоматах в 1995 році. Це - апдейт гри Mortal Kombat 3, який теж потім був перероблений в Mortal Kombat Trilogy. Midway випустила також версію цієї гри для мережі X-Box Live на приставці Xbox 360 і на Nintendo DS. Майже повністю збігається з аркадной версія гри була включена в Преміум Видання Mortal Kombat: Armageddon для PS2.
Оригінальний аркадний файтинг тепер доступний і для власників iДевайсов! З 13 класичними воїнами, включаючи Скорпіона, Sub-Zero і Соня Блейд, різноманітні режимами гри, різні можливостями управління і оновленої візуалізацією ... Ви зможете знову пережити звірячі комбо і фатальні атаки, які зробили Mortal Kombat однією з найбільш затребуваних відео-ігор!

Нд
26
черв.

2011 р.

Переглядів: (2095) | Коментарі: (0) | 11.06.26
Автор: allgamenews



Рік виходу: 2011
Випущено: Россіяpic
Жанр: комедія
Тривалість: ~ 00:25:00 серія
Переклад: не потрібен
Режисер: Максим Пежемский, Заур Болотаєв, Мілан Кілібарда
В Ролях:
Іван Охлобистін, Христина Асмус, Ілля Глинников, Олександр Ільїн (молодший), Вадим Демчог, Світлана Пермякова, Світлана Каминіна

Сюжет фільму:
Головні герої серіалу - чотири інтерна. Вони весь час потрапляють в ідіотські ситуації, а їхній керівник доктор Биков із задоволенням за цим спостерігає. Доводити інтернів до сказу Бикову допомагає друг доктор Купітман і заважає головлікар лікарні Анастасія Кисегач.

Вт
07
черв.

2011 р.

Переглядів: (1096) | Коментарі: (0) | 11.06.07
Автор: allgamenews



Дата поновлення: 30 травня 2011
Версія: 2.06
Розробник: Luminant Software
Системні вимоги: iOS> = 4.1
Мова інтерфейсу: + російська, англійська, французька, німецька, італійська, іспанська

Опис: Запис нотаток та аудіо синхронізація з кращими додатком для нотаток в App Store! AudioNote поєднує в собі функціональність блокнота і диктофона; потужний інструмент, який допоможе вам заощадити час при одночасному підвищенні якості нотатки. Ідеально підходить для бізнесу або студентів!


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com