RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Категорії

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (1453) | Коментарі: (0) | 11.11.12
Автор: allgamenews


Опис: Пройшло кілька років з тих пір, як 3rd Street Saints взяли під контроль місто Стилуотер. Тепер вони перетворилися з звичайної вуличної банди в шановну кримінальну організацію. Але їх статус знаменитостей не залишився непоміченим. Синдикат, легендарна кримінальна організація, яка має своїх пішаків у всьому світі, звернула увагу на королів Стилуотера і зажадала від них данину.

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (1858) | Коментарі: (0) | 11.11.12
Автор: allgamenews


Опис: Spider-Man: Edge of Time - екшен про Людину Павука, дія якого розгортається в двох різних разах. Ви виступаєте в ролі класичного Amazing Spider-Man'а, а також зможете пограти за Spider-Man'а 2099 року. Вам належить запобігти катастрофічне майбутнє, яке може статися за деяких подій минулого, і врятувати Пітера Паркера від несвоєчасної смерті.
В Spider-Man: Edge of Time гравців чекає новий "cause-and-effect" геймплей, що дозволяє бачити наслідок чинених у даний момент дій Людиною Павуком на його майбутнє.

Сб
12
лист.

2011 р.

Переглядів: (1840) | Коментарі: (1) | 11.11.12
Автор: allgamenews


Опис: Студія Rocksteady - творці проекту "Batman: Аркхем Сіті" - запрошують гравців знову зануритися в похмуру і таємничу атмосферу Готема в грі "Batman: Аркхем Сіті".
Аркхем - район, де безчинствують випущені з психіатричної клініки і надані самі собі божевільні, досвідчені злочинці і маніяки. Це чорна пляма в самому серці Готема, відгороджений від навколишнього міста неприступною стіною. А як відомо, де зло - там і Бетмен! У Аркхемі легендарний Осіб-кажан зустрінеться з багатьма відомими героями і лиходіями, а гравці випробують на собі, як це - бути Темним Лицарем.

Пт
04
лист.

2011 р.

Переглядів: (1144) | Коментарі: (0) | 11.11.04
Автор: allgamenews



Опис:

У швидко мінливому світі, де від імперій залишаються лише тіні їх колишньої величі, а нові гравці грає м'язами, десь посеред океану життєвих негод загубився маленький острівець невезіння. Перетворіть злиденну бананову республіку в процвітаючий морський курорт, зробіть своїх громадян щасливими, розстріляйте тих, хто з вами не згоден, і не забудьте про власному рахунку в офшорному банку.

Нд
26
черв.

2011 р.

Переглядів: (1347) | Коментарі: (0) | 11.06.26
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2008
Жанр: Action
Розробник: Epic Studio
Видавництво: Microsoft Game Studios
Прошивка: iXtreme Compatible (2 хвиля)
Регіон: Region Free
Тип видання: Ліцензія
Мова інтерфейсу: Російський
Тип перекладу: Текст

Опис: На далекій-далекій планеті за тисячі світлових років від своєї колиски люди хотіли знайти притулок. Світ під назвою Сірка був гостинний до блукачам, він дозволив їм звести величні міста і підпорядкувати свою природу. Однак безтурботність виявилася оманливою - глибоко під землею прокинулися істоти, які пред'явили свої права на планету. Нещадні тварі, через свою невтомності і численності прозвані Сарана, завдали людям нищівного удару, від якого оговталася лише жменька вижили.

Нд
26
черв.

2011 р.

Переглядів: (1376) | Коментарі: (0) | 11.06.26
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2010
Жанр: Action
Розробник: Rockstar San Diego
Видавництво: Rockstar Games

Регіон: Region Free
Тип видання: піратка
Мова інтерфейсу: англійська
Прошивка: iXtreme 6-а хвиля (iXtreme 1.61 ==> під iXtreme 1.2-1.6 треба патчити!)

Опис: # Red Dead Redemption, нагадаємо, є продовженням опублікованої в 2004-м ігри Red Dead Revolver. Проект, що розробляється студією Rockstar San Diego, повинен стати свого роду ігроверсіей класичних вестернів. Дія розвернеться на рубежі XX століття на Дикому Заході. Виступаючи в ролі колишнього бандита, гравець неабияк постранствует по Америці, заглядаючи у маленькі колоритні міста і освоюючи таємні гірські стежки. Але найголовніше - усмак постріляє, адже мета у нього сама що ні на є правильна: знайомство з законом навіть глухий куточки ковбойському Америки.

Нд
26
черв.

2011 р.

Переглядів: (1273) | Коментарі: (0) | 11.06.26
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2011
Жанр: Adventure
Розробник: Spicy Horse
Видавництво: Electronic Arts
Прошивка: iXtreme 11-а хвиля
Регіон: Region Free
Dashboard: 12625
Тип видання: піратка
Мова інтерфейсу: Російський
Тип перекладу: Текст

Події в Alice: Madness Returns розгорнуться через 10 років після закінчення сюжету оригіналу. Провівши 10 років у психіатричній лікарні, Аліса нарешті виходить на свободу. Під наглядом психіатра вона повинна позбутися від кошмарних галюцинацій, які все ще не дають їй спокійно жити.

Сб
25
черв.

2011 р.

Переглядів: (1192) | Коментарі: (0) | 11.06.25
Автор: allgamenews



Рік випуску: червень 2011
Жанр: Sci-Fi First-Person Shooter
Розробник: Day 1 Studios
Видавництво: Warner Bros. Interactive
Регіон: Region Free
Тип видання: Ліцензія
Прошивка: iXtreme 11-а хвиля
Dashboard: 12625
Мова інтерфейсу: Російський (MULTI10)
Тип перекладу: Текст
На працездатність перевірена: Немає

Опис: Чи здатні ви подивитися в очі нічних кошмарів ... і залишитися в живих? З тих пір, як підрозділ FEAR спробувало зупинити монстрів і супервоінов, які вирвалися з підземних лабораторій, пройшло вісім місяців. Жахливі здібності Альми та її психічний вплив вщент розносять нашу тендітну реальність. І тільки її діти здатні пробитися в саме серце тьми, щоб назавжди позбавити світ від всепоглинаючого страху!

Пн
16
трав.

2011 р.

Переглядів: (1393) | Коментарі: (0) | 11.05.16
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2011 р.
Жанр: Action/Adventure
Розробник: Team Bondi
Видавництво: Rockstar Games
Регіон: Region Free
Тип видання: Ліцензія
Платформа: XBOX-360
Прошивка: ixtreme 11-а хвиля
Мова інтерфейсу: Англійська
Тип перекладу: Немає
Реліз перевірений: Так
Реліз від: Kr00klyn

Опис: Америка, кінець 1940-х - золотий вік Голлівуду. У Коула Фелпса, детектива департаменту поліції Лос-Анджелеса, не буває тихих буднів - в мегаполісі, що нестримно розвивається, процвітають корупція і наркобізнес, раз у раз здійснюються вбивства і пограбування. Фелпс чесно служить закону, невпинно ведучи боротьбу із злочинністю, що пустила коріння навіть в рядах його колег. Підпали, нальоти рекетирів, жорстокі вбивства, змови - розплутуючи клубок лиходійств, дійшлий поліцейський поступово підбереться до найретельніших секретів кримінального Міста ангелів, що оберігаються.

Ср
20
квіт.

2011 р.

Переглядів: (1818) | Коментарі: (0) | 11.04.20
Автор: allgamenews



Рік виходу:
19 Apr 2011
Жанр: Fighting
Розробник: NetherRealm Studios
Видавництво: Warner Bros Interactive
Регіон: Region Free
Тип видання: Ліцензія
Прошивка: iXtreme 11-а хвиля
Мова інтерфейсу: ENG
Тип перекладу: Ні

Опис: Через роки легендарна серія Mortal Kombat повертається такою, якою її пам'ятають і чекають тисячі гравців. Це жорстока, кривава і нещадна битва не на життя, а на смерть, битва, в якій може перемогти лише найсильніший.
Сторіччя знадобилися Шао Кана, щоб узяти гору над Рейденом і його союзниками.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com