RSS
 

FreeRelease » Для правовласників

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Швидкі новини

Що краще?


Правовласникам | Free Release інформаційно розважальний портал Інформація для користувачів.

Вся інформація, доступна на сайті, може бути використана виключно в ознайомлювальних (освітніх) цілях. Весь матеріал, опублікований на сайті має своїх реальних авторів і не може бути використаний в комерційних цілях.

Адміністрація сайту залишає за собою право на використання інформації, що міститься на сайті, на свій розсуд. Всі права на публіковані матеріали належать їх власникам, і Адміністрація сайту не несе відповідальність за їх використання третіми особами.

Відповідальність за наслідки, які спричинило використання інформації і матеріалів, розміщених на сайті, не може покладатися на власників і авторів даного сайту, і не може бути підставою для їх судового переслідування. Ви зобов'язалися не використовувати отримані на сайті матеріали в цілях, які заборонені Російським, Українським і Міжнародним законодавством. В разі порушення - ми зобов'язані надати доступну нам інформацію у відповідні служби. Власники сайту не несуть відповідальності за вміст матеріалу, залишеного користувачами, а також за ту інформацію яка міститься в нім.


Інформація для правовласників.


Сайт f-rl.com не надає електронні версії творів, а займається лише колекціонуванням і каталогізацією хеш файлів, що знаходяться на комп'ютерах наших користувачів і публікованих ними ж.

Власники і творці даного сайту не несуть відповідальність за використання заслань і інформації, представлених на цьому сайті. На даному сайті представлені виключно заслання на інші ресурси. Даний проект є некомерційним, тому автори не несуть жодної матеріальної відповідальності. Вся інформація і заслання представлені виключно в ознайомлювальних цілях і призначені лише для перегляду.

Якщо Ви є правовласником якого-небудь матеріалу, заслання на який розміщене на цьому сайті, і не хотіли б аби дана інформація поширювалася користувачами без Вашого на те згоди, то ми будемо раді сприяти Вам, видаливши відповідні заслання.

Для цього необхідно, аби ви прислали нам лист (у електронному вигляді) в якому вказали нам наступну інформацію:
1. Документальне підтвердження ваших прав на матеріал, захищений авторським правом:
- відсканований документ з друком, або
- email з офіційного поштового домена компанії правовласника, або
- інша контактна інформація, що дозволяє однозначно ідентифікувати вас, як правовласника даного матеріалу.
2. Прямі заслання на сторінки сайту, які містять заслання на дані, які необхідно видалити.

Після цього, протягом 48 годин, ми видалимо заслання, що цікавлять Вас, з сайту.

Написати лист на ім'я адміністратора E-Mail: admin[собачка]f-rl.com

УВАГА!

Ми не здійснюємо контроль за діями користувачів, які можуть повторно розміщувати заслання на інформацію, що є об'єктом вашого авторського права. Будь-яка інформація на сайті, розміщується автоматично, без якого або контролю з чиєю або сторони, що відповідає загальноприйнятій світовій практиці розміщення інформації в мережі інтернет. Проте, ми в будь-якому разі розглянемо всі Ваші запити, відносно заслань на інформацію, що порушує Ваші права.

P.S. Шановні борці за авторське право, просимо звернути увагу на те, що у нас не зберігається жодного файлу, який порушував би закон РФ (або якої-небудь іншої країни). Наш сайт, це всього лише набір новин і заслань від відвідувачів сайту і інших відкритих джерел інтернету. Заслання на об'єкти авторського права на сторінках сайту f-rl.com вказують на зовнішні загальнодоступні джерела в мережі Інтернет, що не знаходяться на ресурсах, підконтрольних адміністрації сайту. Адміністрація сервера не має в своєму розпорядженні інформації про правомірність публікації цих матеріалів. Всі заслання на ресурси в Мережі, що містять фонограми і ін. об'єкти інтелектуальної власності, розміщені на правах реклами або в ознайомлювальних цілях.

Введіть ваш E-mail *:
Тема вашого повідомлення:
Текст повідомлення *:
Введіть код зображений на картинці *:

 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com