RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Категорії

Що краще?


[ Стіл замовлень ][ Додати матеріал ]

Нд
26
черв.

2011 р.

Переглядів: (1825) | Коментарі: (0) | 11.06.26
Автор: allgamenews



Рік випуску: 2009
Жанр: Action / FPS
Видавництво: Tecmo

Тип видання: FULL
Мова інтерфейсу: англійська

Опис: Undead Knights - незвичайний проект, що поєднує в собі два жанри (екшен і стратегію), та до того ж на повному серйозі розповідає історію про протистояння лицарів з казна-звідки узялися зомбі. Дія відбувається у Середньовіччі де кілька претендентів ведуть запеклий бій за королівський престол. Зважаючи на брак бійців головний герой, невиправний злодій ...

Пн
08
лист.

2010 р.

Переглядів: (1582) | Коментарі: (1) | 10.11.08
Автор: allgamenews


Назва: God of War: Ghost of Sparta (RUS)
Жанр: Action (Slasher) / 3D / 3rd Person
Розробник: Ready at Dawn Studios
Рік: 2010
Платформа: PSP

Мова інтерфейсу: англійська (оригінал) / російська (з озвученням) / польська
Таблетка: непотрібно
Системні вимоги: Прошивка: 5.00M33-6.
Інструкція по установці: Закинути файл у папку ISO у вашій PSP

Опис: Ghost of Sparta присвячується подіям, що трапилося відразу після закінчення першої частини трилогії. Грали в God of War III пам'ятають, що Посейдон згадував зниклу Атлантиду.

Нд
25
лип.

2010 р.

Переглядів: (1603) | Коментарі: (0) | 10.07.25
Автор: allgamenews



Назва:
Despicable Me : The Game
Жанри: Action, Adventure, Puzzle
Мова: Англійська
Рік випуску: 2010
Розробник: Monkey Bar Games
Видавець: D3 Publisher of America Inc.
Прошивка: 5.50 GEND3 5.50GEN C 5.00M33
Формат файлу: ISO
Платформа: PSP

ОПИС: У Despicable Me: The Game гравці разом з Gru плануватимуть змову з метою побудувати ракету і вкрасти місяць. Щоб перемогти усіх, хто стоїть на шляху, гравці командуватимуть армією маленьких жовтих прибічників, вирішувати завдання і головоломки, використовувати арсенал зброї ганебних і такі гаджети, як магніт зброї, заморожуючі промені і боєготовність транспортних засобів. Гравці разом з Gru літатимуть на літаку в сміливій мисси проти свого суперника Vector і зможуть вести повітряні бої за Gru або Vector в режимі мультиплеєра.

Чт
03
черв.

2010 р.

Переглядів: (2050) | Коментарі: (5) | 10.06.03
Автор: allgamenews



Назва: Iron Man 2
Жанр: Action
Мова Інтерфейсу: Англійський (Multi5)
Рік випуску: 2010
Розробник: Sega
Видавець: SEGA Europe
Прошивка: 5.50 GEN-D3 / 5.03 GEN-C / 5.03 MHU
Платформа: PSP

У другій частині Iron Man чарівний мільярдер та геніальний інженер Тоні Старк розробляє нову технологію, яка перетворить світ. Однак у його ворогів зовсім інші плани.

Чт
12
лист.

2009 р.

Переглядів: (1575) | Коментарі: (0) | 09.11.12
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Arcade (Platform)
Розробник: Ubisoft Montreal
Видавець: Ubisoft Entertainment
Платформа: PSP
Тип видання: Ліцензія
Прошивка: 5.50 GEN-D
Мова інтерфейсу: Англійська

Опис:
Дізнатися долю Альтаїра після подій Assassin’s Creed можна, відкривши разом з ним нову країну і полюючи за членами Ордена Тамплієрів на Кіпрі, де вони ховаються після того, як покинули Святу Землю. Там, на острові, Альтаїр знаходить нових союзників і ворогів, допомагає місцевому опору тамплієрам і висліджує їх керівників. У Assassin's Creed: Bloodlines відкриваються всі незрозумілі моменти, що пояснюють зв'язок між Assassin's Creed і Assassin's Creed 2. У цій частині герой може переміщатися і залізати всюди, що раніше було недоступне на PSP, а для того, щоб дістати доступ до ексклюзивних матеріалів, досить під'єднатися до консолі PS3.

Пт
11
вер.

2009 р.

Переглядів: (1449) | Коментарі: (0) | 09.09.11
Автор: VeNoM



Рік випуску: 2009
Жанр: Гонки
Розробник: EA Bright Light
Видавництво: Electronic Arts
Працездатність перевірена: Так
Мультіплєєр: Звичайний
Тип видання: ліцензія FULL
Прошивка: 5.00 М33-6
Тип образу: ISO
Мова інтерфейсу: ENG 

Опис: Need for Speed™ SHIFT - новий симулятор гонок. Він поєднує в собі не тільки реалістичну фізику, чудово змодельовані моделі автомобілів і різноманітні траси, але також пропонує гравцям максимально правдивий досвід водіння гоночних автомобілів.

Гравців чекає захоплююча і напружена гонка: перевантаження, надреалістичний вигляд з позиції водія і нова жорстка система зіткнень. Need for Speed SHIFT порадує доступною системою управління, яка достовірно передає кожне пошкодження, кожну зміну поверхні траси і всі нюанси зчеплення з дорожнім полотном.

Need for Speed SHIFT розробляється Slightly Mad Studios в співпраці з Black Box. Slightly Mad Studios об'єднує розробників і дизайнерів, що створювали що завоювали визнання критиків ігрові проекти GT Legends і GTR 2.


 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com