Dead Space 2
|
|
VeNoM | Дата: Вт, 09.05.12, 15:17 | Повідомлення # 1 |
Admin
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
| Продажі Dead Space застопорилися на відмітці в 1.4 мільйона копій. Electronic Arts трохи побурчала, але погодилася - для першої гри в серії результат більш ніж хороший. У відмінних статистичних викладеннях Dead Space: Extraction (Wii) «Електроніки» взагалі не сумніваються - японська консоль розлетілася по світу тиражем в 50 мільйонів екземплярів і навіть якщо два відсотки від її аудиторії куплять гру, то це вже буде мільйон проданих коробочок! Дуже проста арифметика. Офіційно EA нічого схожого на Dead Space 2 поки що не анонсувала. Але наближається E3 2009 і хтось з складу «Електронников» або Visceral Games (так тепер називається EA Redwood Shores) просто зобов'язаний протинятися на виставці про майбутнє серії Dead Space.
|
|
| |
itCrysis | Дата: Сб, 10.08.28, 20:40 | Повідомлення # 2 |
Професіонал
Заслуги User-A:
| Перша частина була однією із найкращих у жанрі Horor. Другу частину чекаю із нетерпінням.
"Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко
|
|
| |
VeNoM | Дата: Сб, 10.08.28, 20:43 | Повідомлення # 3 |
Admin
Заслуги User-A:
| а я колезі записував то гра йому несподобалась. можливо гра для тих хто любить ігри в жанрі хорор (це моя думка)
|
|
| |
itCrysis | Дата: Сб, 10.08.28, 22:28 | Повідомлення # 4 |
Професіонал
Заслуги User-A:
| VeNoM, можливо і так. Я то не великий любителя страшилок, але сюжет і технічне оформленя мені сподобались.
"Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко
|
|
| |