RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: allgamenews, VeNoM  
The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth
WerfelisДата: Ср, 09.05.06, 00:40 | Повідомлення # 1
EDITOR-IN-CHIEF F-RL
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 202
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
За 200 Постів
Ви завжди мріяли скласти кампанію Фродо і Сему на їх шляху в Мордор, заглянути в палантір Сарумана, потрапити в печери Морії? Вам снилася битва в Хельмової Падь і битва біля стін Минас-тириту? Ваш сон став реальністю: перед вами унікальна стратегія у реальному часі, створена по мотивах знаменитої трилогії Толкина; гра, що визначає нові стандарти для свого жанру.
- Повний контроль над військами, улюбленими героями, ходом битви. Виберіть сторону Добра або Зла, перепишіть історію Средіземья по-своєму!
- Безпрецедентна можливість вибору війська - від вершників Рохана до полчищ Саурона. Кожна група має свій власний бойовий стиль і озброєння.
- Пізнайте відчуття своїх героїв. Страх перед смертю, відчай тих, що програли, торжество переможців - все це знаходить своє віддзеркалення в блискучій анімації гри!
- Використайте свою фантазію, створіть нових героїв. Гра дозволяє наділити їх різними здібностями і силою і визначити їх місце в історії Средіземья!
- Інтерактивна карта Средіземья, що детально промальовувала, допоможе вам орієнтуватися на місцевості, правильно направляти і розподіляти війська.
- Продуманий інтерфейс гри допоможе вам швидко ухвалити рішення або змінити його у будь-який момент ігри. Ви повністю контролюватимете дії своєї армії!
- Приголомшливе художнє рішення гри засновано на декораціях і панорамних видах кінотрилогії ЀВолодар кілецьЀ Пітера Джексона. А назгули, тролі, елефанти немов зійшли з екранів, знаходячи нове життя в грі.


 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Read forums rules!!!
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com