RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: allgamenews, VeNoM  
Rage
VeNoMДата: Пт, 09.03.13, 16:32 | Повідомлення # 1
Admin
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 256
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
За 200 Постів
Розробник: id Software.
Статус: у розробці, запланована на 2009 рік.
Жанри: Action (Shooter) / 3D / 1st Person.
Джон Кармак анонсував нову гру id Software яка називатиметься Rage (Лють, Гнів). Нова гра поки продемонстрована тільки на PC. Гра буде поєднанням традиційного FPS і... гонок по бездоріжжю! Ще до Quake III Кармак хотів зробити гонки, але тоді його ніхто не послухав, і ось тепер, схоже, його мрія утілюється в життя. Причому ділення за часом між стріляниною на своїх два і їздою ділитиметься приблизно як 50 на 50. Плюс будуть деякі елементи жанру адвенчура.
Гра буде випущена мінімум на чотирьох платформах: PC, MAC, Xbox 360 і PS3, причому з новим движком id Tech 5 слово «порт» приречене на вимирання, тому що на всіх платформах гра графічно буде однаковою (хоча на Xbox 360, можливо, мегатекстуру доведеться потиснути сильніше).
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Read forums rules!!!
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com