RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: allgamenews, VeNoM  
Нострадамус: Останній прогноз
WerfelisДата: Ср, 09.05.06, 00:04 | Повідомлення # 1
EDITOR-IN-CHIEF F-RL
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 202
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
За 200 Постів
16 вік. Переломний час. Вже наближається Ренесанс, а з ним торжество наукового знання, але дотепер присутній темний дух Середньовіччя, а з ним - віра через чаклунство і прокляття. Нострадамус - людина свого часу, знавець природних пізнань і магістр містицизму. Саме тому він був першим, до кого звернулася королева, дізнавшись, що над нею висить страшна доля, навороженний могутнім ворогом.

Але мудрець вже дуже старий для небезпечних пригод, які припускає розслідування особи зловмисника і його мотивів. Добре, що у старика є тямуща дочка. Вона зможе розплутати клубок вбивств і головоломок, адже їй допомагатимете саме ви.

* Захоплюючий сюжет поєднує елементи історії і містики;
* Справжні інтер'єри і архітектура історичної епохи;
* Незвичайні головоломки від самого Нострадамуса;
* Можливість міняти підлогу героїні за допомогою переодягання;
* Продумані діалоги і персонажі, що запам'ятовуються.


 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Read forums rules!!!
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com