RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: allgamenews, VeNoM  
Dreаmfаll: Самый Далекий Путь
WerfelisДата: Ср, 09.05.06, 00:19 | Повідомлення # 1
EDITOR-IN-CHIEF F-RL
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 202
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
За 200 Постів
Довгождана російська версія гри знов запрошує всіх цінителів хороших пригод в чудові паралельні світи. Величні ліси, галасливі міста і золотистий пісок блакитного побережжя - прекрасне обрамлення для прекрасного захоплюючого сюжету, що зв'язує долі трьох головних героїв.

У грі Dreamfall: Нескінченна подорож вдало сполучені декілька жанрів. Окрім логічних головоломок гравцю належить використовувати силу і спритність героїв в битвах з хитрими монстрами, шукати обхідні шляхи, покладаючись на скритність, або добиватися свого словами в розмовах з персонажами.

Багато вітчизняних і західних журналістів назвали Dreamfall: Нескінченна подорож однієї з кращих ігор 2006 роки.

Гра вийшла в повністю локалізованій версії. Рекордне число персонажів, що говорять, - 175 - озвучили 35 професійних акторів. 70 годин роботи в студії перетворилися на більш ніж 10 годин російського звуку. Для гурманів і любителів Ѐоригінальних версій є опція відключення перекладу.

Особливості гри:

* Неповторне поєднання фантастики, фентезі і тріллера
* Кожний з трьох таємничих світів існує по своїх законах і правилах
* Різноманітність методів - гравець може діяти скритно, використовувати грубу силу або мистецтво переконання
* Поле фокусу - спеціальна можливість, яка дозволяє з відстані вивчати предмети, а в деяких випадках і впливати на них
* Гра одержала нагороди ігрової преси: ЀНаш вибірЀ - game.exe; ЀВибір редакціїЀ - Ігроманія; Вибір Навігатора - Навігатор Ігрового Світу; СІ рекомендує - Країна Ігор і багато іншим




Повідомлення відредагував CROWER - Ср, 09.05.06, 20:33
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Read forums rules!!!
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com