RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: allgamenews, VeNoM  
Colin McRae: DiRT 2
VeNoMДата: Сб, 09.04.11, 22:11 | Повідомлення # 1
Admin
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 256
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
За 200 Постів
Сиквел використовуватиме модифікований движок EGO, що підріс з пір 2007-го року: покращала його фізична частина, світло і тіні випробували приємні метаморфози, а деталізація навколишнього світу помітно підвищилася.
Немало уваги в другій частині розробники обіцяють приділити одиночній кампанії. Як приклад для наслідування називається GRID. Гравцям теж належить пройти весь шлях становлення гонщика від самих низів ка Олімпу. На шляху до вершине нам зустрінуться багато знаменитостей автомиру - такі, як Тревіс Пастрана (Travis Pastrana) і Кен Блок (Ken Block). А якщо вам вдасться затягнути кого-небудь з них до себе в команду, то мир відразу ж заграє новими фарбами - вас запрошуватимуть на серії гонок з світовим ім'ям, та і гонорари помітно підростуть.
Піддався переробці і мультиплеер. У другій частині нашому погляду з'явиться повноцінна онлайнова частина з купою різномастних режимів гри і системою нагород.
 
WerfelisДата: Чт, 09.05.07, 15:10 | Повідомлення # 2
EDITOR-IN-CHIEF F-RL
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 202
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
За 200 Постів
КЛАС , але в цій ігрі багато взято з гріду

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Read forums rules!!!
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com