RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: VeNoM  
Beijing (Олімпійські ігри 2008)
WerfelisДата: Ср, 09.05.06, 00:45 | Повідомлення # 1
EDITOR-IN-CHIEF F-RL
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 202
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
За 200 Постів
Олімпійські ігри - якнайдавніші змагання, що до цього дня залишаються головною спортивною подією для всієї планети. Ради них припиняються війни і відмітаються політичні розбіжності. Літню Олімпіаду 2008 роки приймає у себе столиця Китаю - Пекін. Спортивний проект Beijing 2008, цілком присвячений грандіозним змаганням, надає всім охочим унікальну можливість особисто прийняти участь в змаганнях, виступивши за рідну країну. Повертайтеся додому тільки з ЀзолотомЀ!
У Beijing 2008 представлені всі основні змагання Олімпіади. Вони піддають суворому випробуванню реакцію, витримку і координацію гравців. Освоїтися з управлінням зовсім не складно, але отримати перемогу буде нелегко. Шлях до п'єдесталу пошани неодмінно захмариться гіркотою поразок, але той, хто бореться до самого кінця і ніколи не здається, обов'язково доб'ється успіху!

Особливості гри:
[^] Інноваційне управління. Різноманітні змагання піддають випробуванню реакцію, витримку і координацію гравця. У одних змаганнях потрібно акуратно витрачати свої сили і ретельно вибирати момент для кидка вперед. Інші нагадують музичний атракціон, де першорядне значення має ритм. Треті ставлять основною задачею влучність і гостроту зору.
[^] До ваших послуг кращі олімпійські стадіони. Beijing 2008 - це офіційний проект, присвячений Олімпіаді 2008 роки, тому всі віртуальні змагання проходять на точних копіях реальних стадіонів.
[^] Десятки напружених змагань! Ви можете подолатися за ЀзолотоЀ в одній з 38 дисциплін, серед яких знайшлося місце гімнастиці, настільному тенісу, дзюдо і навіть каякингу!
[^] Побудуйте власну спортивну кар'єру. Самі складайте розпорядок дня і розвивайте у своєї національної збірної спритність, силу, витривалість і швидкість.
[^] Доведіть перевагу своєї країни всьому світу. У Beijing 2008 є все необхідне для мережевих Олімпійських ігор. Таблиця Лідерів доступна гравцям зі всієї планети, і якщо ви очолите її, про це дізнаються мільйони!
[^] Змагайтеся з друзями! До чотирьох гравців може брати участь в різноманітних змаганнях за одним екраном.
[^] Ви не пропустите ні єдиної деталі. Завдяки графічним технологіям нового покоління літня Олімпіада представлена в найдрібніших подробицях. Спортсмени рухаються і поводяться точнісінько як живі, бурхливою радістю зустрічаючи успіх і важко переживаючи поразки.


 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Read forums rules!!!
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com