RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: VeNoM  
RTL Winter Sports 2009 : The Next Challenge
WerfelisДата: Ср, 09.05.06, 00:45 | Повідомлення # 1
EDITOR-IN-CHIEF F-RL
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 202
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
За 200 Постів
RTL Winter Sports 2009 випускають німецькі девелопери ось вже декілька років підряд. Щороку міняється кількість дисциплін, трохи поліпшується графіка і, все простіше стає управління. Ті, хто хоче трохи розслабитися і, скажімо, пострибати з трампліну або запалити на санно-бобслейній трасі - іграшка саме те.
Гра містить 42 місії, 18 дисциплін з 11 захоплюючих видів спорту - гірські лижі, санний спорт, бобслей, керлінг, стрибки з трампліну, ковзани, біатлон і тд. Деякі види розбиті на дисципліни, наприклад, в ковзанярському спорті дві дистанції - 500 і 1500 метрів. Перед початком турніру вам запропонують вибрати кількість дисциплін - сім або тринадцять, а також які саме дисципліни входитимуть в турнір. Тут вас ніщо не обмежує, при бажанні ви можете створити турнір, що полягає, наприклад, тільки з біатлону.


 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Read forums rules!!!
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com