RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: allgamenews, VeNoM  
Perfect World
WerfelisДата: Вт, 09.05.05, 23:56 | Повідомлення # 1
EDITOR-IN-CHIEF F-RL
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 202
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
За 200 Постів
Perfect World - це епічна ролева онлайн-гра, де творча мудрість давньосхідних міфів химерно поєднується з руйнівним бажанням наново переписати історію миру. Герою належить стати творцем своєї долі і самому вибрати правильний напрям: мандрувати по безкрайньому всесвіту або брати участь в лютих дуелях на землі, воді і в повітрі. Зводити власні палаци, піклуючись про їх внутрішнє убрання і красу навколишнього пейзажу або стать могутнім полководцем і захоплювати чужі володіння і території. Шити прекрасний одяг з якнайтоншого шовку, майструвати рідкісну зброю або зробити замах на титул володаря миру? Вибір нескінченний, адже у кожного героя свій шлях - свій Дао.

Ключові особливості гри:

- Світ, оповитий витонченими ароматами чайного дерева і мудрістю культурних традицій Піднебесної, присвятить гравців в таємниці стародавньої міфології і східних філософських учень: від оповідей про створення світу до фундаментальних постулатів чань-буддизму.
- Гравці можуть вступати в могутні гільдії і укладати сімейні союзи з представником іншого клану для розширення особистого впливу; слідуючи по стопах великих правителів, управляти сильним військом, захищати свої володіння, захоплювати ворожі території і битися за право володіння всім світом!
- У Perfect World гравців чекають величезні території, призначені спеціально для повітряних польотів, безліч видів тварин, що літають, для швидкого пересування по повітрю, можливість подорожувати на одному звірі одночасно з іншим персонажем, і навіть поєдинки на істотах, що літають, прямо під час польоту!
- Гнучка система настройки зовнішності дозволить створити неповторного, ні на кого не схожого персонажа і з точністю до найдрібніших деталей повторити зовнішність самого гравця. За допомогою вбудованої в гру системи візуалізації емоцій можна спілкуватися з іншими героями: бути щирим, демонструючи дійсні відчуття, настрої і переживання; бути індивідуальним: створювати авторські предмети гардероба під власною торговою маркою, виготовляти унікальну зброю, займатися ландшафтним дизайном і оформленням інтер'єрів свого будинку.


 
HeloxДата: Нд, 09.05.31, 08:43 | Повідомлення # 2
Розумник
Группа: Користувачі
Повідомлень: 94
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
Я играл в неё у меня есть 3 перса.
 
WerfelisДата: Вт, 10.05.11, 06:44 | Повідомлення # 3
EDITOR-IN-CHIEF F-RL
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 202
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
За 200 Постів
ммм клас)

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Read forums rules!!!
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com