RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Архів - тільки для читання
Модератор форуму: allgamenews  
10 найкорисніших сервісів для ВЕБ МАЙСТРА
allgamenewsДата: Нд, 08.12.21, 22:49 | Повідомлення # 1
}{OTABUЧ
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 577
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
За 200 Постів За 400 Постів
1. Browsershots - цей сайт стоїть у моєму списку під номером 1. Один з найзручніших засобів для перевірки вашого сайту у різних браузерах. Достатньо ввести адресу, обрати брауери та операційні системи, роздільну здатність монітора, присутність флеш - все це на порядки спрощує роботу при верстанні сайтів різного типу складності. Звичайно, ви можете й самі це зробити, якщо маєте кілька браузерів. Однак для різних екранів треба мати вдома 2 а то й три різні монітори, що, погодьтесь, доволі тупо.

2. Fleck. Web 2.0-сервіс, котрий допомагає сконтактуватись вам і замовнику, навіть якщо ви на великій відстані один від одного. Замовник може у кілька кліків “приліпити” так звані стікери до сайту, що ви робите і написати конкретні побажання до покращення елементів дизайну. Так само ви можете допомогти своїм знайомим, друзям, або ж будь-кому, дуже просто додавши коментарі до будь-якої інтернет-сторінки.

3. Iconfinder. Трапляється, що при розробці сайту вам раптом знадобляться іконки. Часу малювати або ж вміння у вас немає, а на дизайнера теж нема грошей. У цьому випадку можна спробувати знайти необхідні іконки на цьому сервісі. Їх там багато і всі вони безкоштовні. Можливо, на перший час, а можливо й назавжди ви залишите їх у своєму дизайні.

4. Clip2Net. Відмінна програма для зняття скріншотів прямо з вашого екрану всього у кілька кліків. Завантажуєте дистрибутив, встановлюєте програмку, і вона працює у треї. Коли знадобиться - то викличете її мишкою або ж попередньо встановленими гарячими клавішами. Кілька кліків - і ваше зображення завантажується в інтернет.

5. Stock Exchange. Не найкращий вихід із ситуації, проте коли у вас немає під рукою потрібної для сайту фотографії, ви їх можете знайти у безкоштовному фотобанку. Колеція SXC досить велика, якість - суперова. Перед скачуванням варто ознайомитись з ліцензією - є такі види фото, де автора треба сповістити про використання його матеріалів.

6. Google Webmaster Tools. В оновлених Інструментах для вебмайстрів ви можете додавати профілі своїх сайтів (звісно, після підтвердження, що ви є власником сайту), додавати файли sitemap.xml котрі є дуже корисними в плані індексації сторінок сайту, бачити останні пошукові запити котрі ведуть на ваш сайт, а також багато іншого, пов”язаного з пошуковими функціями бота Гугля.

7. Таблиця спецсимолів у форматі XHTML. Всі кракозяброві символи можна вручну скопіпастити з Ворду. Але в цій універсальній таблиці для кожного такого символу є код, котрий можна використати для верстки сторінки. Сподіваюсь, що всі знають, що знак © у вихідному коді має бути написаний як © ?

8. Швидка перевірка вільних доменів. На мою думку, найвдалішою ця перевірка є на сайті компанії Imena.UA. Всі головні домени перевіряються за умовчанням, а додаткові можна проставити галочками. Все легко і швидко, не потребує тривалого проставляння галочок напроти потрібних зон, котрі вам треба перевірити.

9. Google Hacks. Малесенька програмка, що довзоляє надзичайно широкі функції пошуку - по файлам, по URL, по типу запиту, та багато іншого, чого б ви самі не набрали. Все це знаходиться у директоріях “Index of” - тобто у місцях безпосереднього скачування.

10. Таблиця шрифтів. Не всі шрифти здатні відображатись на інтернет-сайтах. Приміром, у вас на ПК може бути встановлений Myriad чи Corbel, а ось на інших - не обов”язково. І люди не зможуть побачити те, що ви задумали. Тому для вебу використовують лише певні різновиди шрифтів.

Quote
Дякуємо блогу:http://blogoreader.org.ua за інфу


 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Read forums rules!!!
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com