RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: graffiti  
покращення економіки
graffitiДата: Ср, 10.03.10, 01:25 | Повідомлення # 1
Майже свій)
Группа: Модератор форуму
Повідомлень: 107
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
Дослідження виявило, що мобільний зв'язок зробив значний вклад в економічний добробут всіх шести країн, що вивчались, за рахунок збільшення ВВП та створення нових можливостей для працевлаштування у сфері мобільного зв'язку та інших галузях економіки.

Як показали результати дослідження, підвищення проникнення мобільного зв'язку на 10% в країнах, що розвиваються, сприяє збільшенню річних темпів зростання економіки на 1,2%. Наведені дані свідчать про наступну основну тенденцію: в країні з річними темпами економічного зростання на рівні 4% збільшення частки населення, яке має мобільний телефон, з 10% до 20% зумовлює економічне ріст вже на рівні 5,2% на рік.

Згідно дослідження, у всіх шести країнах мобільний зв'язок відіграє провідну роль в економічному розвитку, створюючи робочі місця, стимулюючи ВВП, розвиваючи інфраструктуру, завдяки чому економіка має усі можливості зростати далі; а також виступає одним з основних джерел прямих іноземних інвестицій (ПІІ).

“Інвестиції в телекомунікації дозволяють підвищити впевненість інвесторів в інших галузях економіки, тим самим сприяючи подальшому залученню ПІІ,” - сказав виконавчий президент Telenor y Центральній та Східній Європі Ян Едвард Тігессен.

За оцінками компанії Deloitte, в 2007 році мобільний зв'язок в Україні здійснив вклад в національну економіку у розмірі 22 млрд. грн., що відповідає 5,9% загального ВВП. Ця цифра співпадає з результатами дослідження інших п’яти ринків, варіюючись від 3,7% у Малайзії до 6,2% у Бангладеш. Крім того, галузь створює значну кількість робочих місць, прямо чи опосередковано забезпечивши в 2007 році робочими місцями майже 120 000 українців.

Іншою очевидною сферою, де мобільний зв'язок робить вклад в економіку, є підвищення ефективності. На всіх шести ринках, які досліджувалися, було виявлено, що доступ до мобільного зв'язку може покращити обмін інформацією, підвищити ефективність праці та створити нові перспективи для розвитку бізнесу у сільській місцевості.

“Працюючи над забезпеченням бізнесу необхідною інфраструктурою та послугами, ми віримо, що сфера мобільного зв'язку покращує міжнародну конкурентоспроможність цих ринків,” - зазначив Ян Едвард Тігессен.

Сама по собі сфера мобільного зв'язку робить важливий вклад в економічний та соціальний добробут країни, наприклад шляхом надання людям у віддаленій місцевості можливості користуватися такими базовими послугами як банківські або медичні послуги.

“Оскільки країни, що розвиваються, продовжують економічно зростати, потреба у сучасній телекомунікаційній інфраструктурі набуває все більшого значення, - висловлює думку Кріс Уільямс, партнер компанії Deloitte, що спеціалізується на телекомунікаціях. - Наступним кроком буде надання широкосмугового доступу до Інтернету за допомогою мобільних технологій, що, безсумнівно, ще більше підвищить соціальний та економічний вклад мобільного зв’язку.”

“Для продовження та посилення позитивного вкладу мобільних технологій для споживачів та загалом країн, що розвиваються, ми радимо мобільним операторам, регуляторним органам та органам влади тісніше співпрацювати задля забезпечення наявності ефективного та стабільного конкурентного середовища. Це сприятиме подальшому залученню довготривалих інвестицій в сферу мобільних технологій та економіку в цілому,” - додав пан Уільямс.


Надо любить жизнь больше, чем смысл жизни
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Read forums rules!!!
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com