RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: VeNoM  
The Last Remnant
WerfelisДата: Ср, 09.05.06, 21:34 | Повідомлення # 1
EDITOR-IN-CHIEF F-RL
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 202
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
За 200 Постів
Рік випуску: 2009
Жанр: RPG (Japanese-style) / 3D / 3rd Person
Розробник: Square Enix
Видавництво: Square Enix
Мова інтерфейсу: ENG
Платформа: PC

Системні вимоги: Мінімальні:
-OS: Windows XP (SP2) / Vista (SP1)
-CPU: Intel Core 2 Duo (2GHz) / AMD Athlon X2 (2GHz)
-VIDEO: NVIDIA GeForce 8600GT 256 MB or better
-RAM: 1.5 GB
-HDD: 15 GB

Рекомендовані
-OS: Vista (SP1)
-CPU: Intel Core 2 Duo (2.4+ GHz)/ AMD Athlon X2 (2.4+ GHz)
-VIDEO: NVIDIA GeForce 8800GT 512 MB or better
-RAM: 2 GB
-HDD: 15 GB

Опис: Головний герой, простий хлопчина на ім'я Раш (Rush), далекий від палацових інтриг і переділів влади. Хлопець тихо-мирно живе в глушині на острові, поки його молодшу сестру Ірину (Irina) не викрадають непрохані гості. Як з'ясовується, Ірина якраз з тих, хто може управляти Останками. Виручати сестричку (а дівчину неодмінно потрібно буде виручати) поодинці Рашу не доведеться. Відправившись на її пошуки, він незабаром обзаведеться соратниками. Серед них будуть представники всіх місцевих рас: практично не відмітні від людей Митра (Mithra), величезні рибоящери Яма (Yama), четирехрукие (але при цьому ще і двоногі) кішки Cованни (Sovanni) і Квситі (Qvsiti), низькорослі створення, дуже схожі на жаб. Яма на рідкість сильні фізично, Сованні завдяки зайвій парі рук навчені використовувати в бою декілька видів зброї разом, а Квситі - знавці магії. Як і вважається, зовсім не всі персонажі виявляться простолюдинами. Наприклад, на стороні Раша виступить молодий правитель невеликої держави Давид, а заразом і четверо його генералів.
Такаї уточнює, що Раш - герой, привабливий в першу чергу для японської аудиторії. Таким він і замислювався. Американцям (а разом з ними, очевидно, і нам з вами), за задумом творців, більше придивиться Завойовник (The Conqueror) - похмурий персонаж, чия цель- зібрати якомога більше Останків. Червоний колір його одягу символізує: руки у Завойовника в крові не те що по лікоть, а до самих плечей. Не знаєш, чи то радіти, що у нащадків самураїв такі уявлення про смаки західних геймеров (і означає, в майбутньому скоротиться число наївних підлітків серед головних героїв), чи то бити тривогу - невже японці і насправді вважають, що за океаном популярні лише безжальні та одержимі?
Зверніть увагу: якщо переказувати сюжет коротко (політичні змови, війни за якісь містичні артефакти), він чудово підійде хоч тієї ж Suikoden II, хоч Final Fantasy XII. Варто змінити слово ЀостанкиЀ на слово ЀкристалиЀ, як і зовсім стане неясно, чим новинка відрізняється від іменитих попередниць. Та і зовні The Last Remnant недалеко пішла від, скажімо, Valkyrie Profile 2: Silmeria : те ж фентезійноє середньовіччя з нальотом східної естетики. Причому якість графіки поки не особливо вражає: при першому показі геймплейних сценок подекуди дуже сильно впадали в очі недостатньо деталізовані об'єкти і розмиті текстури. Хоча розробники запевняють, що на той момент моделі були завершені всього на 30 відсотків, на наш погляд, і зараз їх не можна назвати бездоганними.
Цікаві повороти сюжету в Square Enix обіцяють передбачити, а графіку - допрацювати. Але головне, чим Уеда сотовариші задумали впокорювати серця, - це бойова система, аналогів якої, як вони вважають, в рамках жанру просто немає. Битви традиційно покрокові. Всі персонажі об'єднані в загони (unions); у один загін дозволяється зарахувати до п'яти бійців. Всього на полі битви можуть знаходитися до п'яти подібних груп; таким чином, в нашому підпорядкуванні опиниться трохи більше двох дюжин героїв. Витрачати силу-силенну часу на докладні вказівки кожному з них не буде потрібно: досить віддати один наказ всьому загону, а вже учасники постараються його виконати в міру своїх здібностей. Склад груп дозволено міняти Ѐна льотуЀ - якщо, наприклад, ворогів дійде значне підкріплення, для знищення якого необхідна абсолютно інша стратегія. Для головного героя припасли особливу ЀфішкуЀ: перед тим, як він виконає команду, гравцю належить пройти перевірку системою QTE - швидко натиснути ті кнопки, зображення яких з'являються на екрані. Якщо все пройде вдало, лікувальне заклинання виявиться дієвішим, а завданого удару - критичним.


 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Read forums rules!!!
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com