RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: VeNoM  
Space Siege
WerfelisДата: Ср, 09.05.06, 21:35 | Повідомлення # 1
EDITOR-IN-CHIEF F-RL
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 202
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
За 200 Постів
Назва: Space Siege
Рік виходу: 2008
Жанр: Action / RPG
Випущено: SoftClub

Системні вимоги:
Мінімальна конфігурація:
* Операційна система: MicrosoftЀ WindowsЀ XP (SP2) або Vista
* Процесор: 2,6 ГГц
* 512 Mб оперативної пам'яті
* 3 Гб вільні простори на жорсткому диску
* Відеокарта з 128 Мб відеопам'яті, підтримкою піксельних шейдеров версії 2.0, повністю сумісні DirectXЀ 9.0c (NVIDIA 6800/ATI 9800 або продуктивніша)
* Звукова карта

Про гру:
Наївне людство безтурботно возилося на своїй планеті-колисці, коли невідома позаземна раса обрушила на нього всю потужність своїх таємничих технологій. Існування Ѐхомо сапієнсЀ як вигляду опинилося під загрозою, і єдиним способом вижити залишилася втеча. П'ять величезних колоніальних кораблів покинули Землю, але лише одному з них - ЀАрмстронгуЀ - вдалося вирватися у відкритий космос.

Особливості гри:
* Новий хіт від легендарної студії. Над Space Siege працює компанія Gas Powered Games і особисто Кріс Тейлор, що залишили незгладимий слід в жанрі ролевих ігор за допомогою своєї дилогії Dungeon Siege. До їх останніх хітів також належить епічна стратегія Supreme Commander.
* Тактика над усе. У нерівному бою атаки лоб в лоб недопустимі. Влаштовуйте засідки, використовуйте укриття, застосовуйте надлюдські здібності і покладайтеся на кмітливість. Не прорахувавши всі дії на крок вперед, ви ризикуєте швидко скласти буйну голову.
* Ухвалюйте доленосні рішення. Чи варто розмінювати на благу справу вашу власну людяність? Чи так потрібні вам незвичайні здібності, якщо для їх отримання необхідно нашпигувати організм електронікою? Розвиток подій і складна еволюція головного героя цілком і повністю залежать від ваших рішень.
* Технології майбутнього. У розпорядженні героїв знаходяться немислимі види зброї і неймовірні бойові костюми, гідні романів кращих фантастів.
* Напарник з пластмаси і стали. У важких боях вам допомагає військовий робот HR-V, якого можна оснащувати новою бронею, зброєю і спецобладнанням. Він підкоряється наказам Сету і уміє провертати разом з ним складні тактичні комбінації.
* Благородна фантастика. Захоплюючий сценарій продуманий до дрібниць і зіставимо з хорошою книгою. Вас чекають несподівані розвилки і повороти історії, а також десятки колоритних персонажів. Кожний з них - яскрава неповторна особа і цікавий співбесідник.
* Війна для четверо. Сюжетну кампанію можуть проходити спільно відразу четверо гравців. При цьому складність легко настроюється так, щоб похід був в міру напруженим, але не виснажливим.


 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Read forums rules!!!
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com