RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: VeNoM  
Risen
WerfelisДата: Пн, 10.04.26, 19:53 | Повідомлення # 1
EDITOR-IN-CHIEF F-RL
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 202
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
За 200 Постів

Жанр: RPG / 3D / 3rd Person
Розробник: Piranha Bytes
Видавець: Deep Silver

Нова рольова гра від творців знаменитої серії Gothic відразу ж привернула увагу шанувальників жанру. Кожен знайде тут щось своє - елегантний стиль бою на мечах, могутні заклинання, приголомшливі можливості прокачування персонажа. Від ваших дій залежить багато чого - різні фракції постараються залучити героя на свій бік. Велика кількість зброї та спорядження уразить навіть бувалих шукачів пригод.

Сюжет Risen роздільний на 4 глави, в грі є раси, нетипові для фентезі RPG.У грі існує велика кількість завдань і квестів. Зав'язка гри відбувається під час невеликого відеоролика що оповідає про те, як головний герой разом з циганкою на ім'я Сари, проникнувши на корабель інквізиції потрапляють в шторм, викликаний невидимим Титаном. Інквізитор Мендоса, що володіє чарівним окуляром що дозволяє йому бачити потоки магії.


 
allgamenewsДата: Ср, 10.04.28, 16:37 | Повідомлення # 2
}{OTABUЧ
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 577
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
За 200 Постів За 400 Постів
встановив. трохи побавився і видалив :)

 
WerfelisДата: Ср, 10.04.28, 16:43 | Повідомлення # 3
EDITOR-IN-CHIEF F-RL
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 202
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
За 200 Постів
:) А я тепер іграю Dragon Age: Начало
Ігрушка супер :)


 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Read forums rules!!!
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com