RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: VeNoM, allgamenews, itCrysis  
Оптимізація пінгу в Windows 7
itCrysisДата: Нд, 10.09.19, 22:13 | Повідомлення # 1
Професіонал
Группа: Перевіренні
Повідомлень: 182
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
За 200 Постів
Напевно кожен у кожного 3-го стоїть всім відома Операційна система Windows 7(вікна) В цій статті я розкажу як зменшити пінг і оптимізувати систему!!! І так почнемо
Оптимізація пінгу в Counter-Strike та інших іграх в операційній системі Windows 7
За допомогою даної статті-інструкції ви зможете оптимізувати і зменшити пінг в грі Counter-Strike, якщо ви граєте на операційній системі Windows 7.

Якщо ви граєте в ігри через Інтернет та мережі (LAN) на операційній системі Windows 7, не хвилюйтеся - проблема з високим або нестабільним (хиткому) пінгом вирішується. Саме про способи вирішення проблем з пінгом в Windows Seven і буде йти мова в даній статті.
1. Високий або нестабільний пінг знижується і оптимізується в операційній системі Windows 7 таким чином:
Виконанням послідовні дій в 3 етапи (коротко):
1. Оптимізації певним чином мережі в реєстрі Windows 7;
2. Додавання сервера черги повідомлень MSMQ;
3. Оптимізація сервера MSMQ в реєстрі Windows7.
А тепер більш докладніше про кожен з етапів.
1. Оптимізація мережі в реєстрі Windows 7
1) Відкрийте програму Regedit. Програма Regedit відкривається таким чином: натисніть кнопку Пуск, потім у полі "Знайти програми та файли" ( "Виконати") впишіть regedit, потім натисніть клавішу ENTER.

2) У програмі реєстру перейдіть у папку за такою адресою HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ services \ Tcpip \ Parameters \ Interfaces \ (Ваш IP або тут можуть бути різні символи).
Назва останньої папки зазначено в адресі шляху ( "(Ваш IP або тут можуть бути різні символи)") в переносному значенні. Так як ця папка на різних комп'ютерах буде називатися по різному. У нас на прикладі зображена папка з назвою: "(8FA45118-3204-4252-A6A8-011F27C6E6D9)". Вам же слід вибрати ту папку, яка буде відповідати за мережевий адаптер Вашого з'єднання через Інтернет або LAN. Для того, щоб визначити і вибрати необхідну папку - орієнтуйтеся по параметрі IPAdress: якщо він міститься в папці і має необхідний IP-адреса - значить це та папка яка Вам необхідна. Якщо ви не можете вибрати необхідну папку - радимо тоді створити нижчезазначені два параметри в кожній з папок .

3) Для того, щоб оптимізувати мережу - змініть або, якщо у вас немає, додайте в реєстрі два параметри:
а) Параметр DWORD "TcpAckFrequency" з шістнадцятковій (HEX) системою обчислення з значенням "1"
і
б) Параметр DWORD "TCPNoDelay" з шістнадцятковій (HEX) системою обчислення з значенням "1".

Тобто, в параметрах "TcpAckFrequency" і "TCPNoDelay" Вам необхідно замінити вихідні шістнадцяткові hex-змінні на значення "1". У процесі створення параметрів уважно поставтеся до створення назви параметрів і не допускайте жодних помилок (виконуйте розміри літер). Детальніше, про те, як створити 2 параметра і змінити їх значення - наочно показано нижче на прикладах: на 3-х картинках.

4) Після виконаних дій (після присвоєння значень 2-розум параметрами) - закрийте Редактор реєстру і обов'язково перезавантажте комп'ютер.

2. Додавання сервера черги повідомлень MSMQ

1) Відкрийте Панель управління. Панель управління в Windows Seven відкривається таким чином: натисніть кнопку Пуск, потім у правій колонці меню клацніть лівою клавішею миші по пункту "Панель управління". Приклад головного меню Windows (меню "Пуск") - ви зможете переглянути вище, на першому прикладі (1 картинці) в даній статті.

2) В Панелі управління (для зручності ви можете клацнути "Показати всі елементи панелі управління") зайдіть до "Програми та засоби". Приклад панелі керування Windows Сім - показано нижче на малюнку.

3) У вікні "Програми та засоби" клацніть з лівого боку по пункту меню "Увімкнення або вимкнення компонентів Windows". Після цього у вас на екрані з'явиться діалогове вікно "Компоненти Windows".
Вікно "Програми та засоби", а також діалогове вікно "Компоненти Windows" показані нижче на прикладі. Для збільшення зображення прикладу в повний розмір - клацніть по зеленій смужці.

4) У діалоговому вікні "Компоненти Windows", перейдіть бігунок нижче за списком програм, знайдіть там "Сервер черги повідомлення Майкрософт MSMQ", потім поставте квадратну галочку біля цього пункту (приклад того, як повинні стояти галочки - показаний нижче на картинці). Після цього натисніть у діалоговому вікні кнопку "OK".
Після цього почнеться процес встановлення нових компонентів Windows Seven. Для установки компонента "MSMQ" інсталяційний диск операційної системи Windows 7 Вам не знадобиться.

5) Після виконаних дій (після додавання компонента "MSMQ") - закрийте всі вікна і обов'язково перезавантажте комп'ютер.

3. Оптимізація сервера MSMQ в реєстрі Windows7

1) Відкрийте програму Regedit. Програма "Regedit" відкривається таким чином: натисніть кнопку Пуск і виберіть у головному меню в полі "Знайти програми та файли" ( "Виконати") впишіть regedit, потім натисніть клавішу ENTER. Приклад головного меню знаходиться вгорі - на 1 зображення в цій статті.

2) У програмі Regedit в дереві тек перейдіть до папки, яка знаходиться за такою адресою: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ MSMQ \ Parameters \.

3) Для того, щоб оптимізувати сервер MSMQ - в вищевказаної папці "Parameters" змініть або, якщо у вас немає, додайте один параметр DWORD "TCPNoDelay" з шістнадцятковій (HEX) системою обчислення з значенням "1". Приклад показаний на двох нижчезазначених картинках.

Мова оригіналу: російська, мова перекладу: українськаПоказати написання латиницею
4) Після виконаних дій (після присвоєння значення 1 параметру TCPNoDelay) - закрийте всі вікна і обов'язково перезавантажте комп'ютер.

/ / Далі ви зможете додатково скористатися розділом 2 (оптимізацією звуку), якщо ж оптимізація мережі за допомогою розділу 1 не буде достатньою для пониження пінгу в CS.

2. Оптимізація звуку в Windows7

Це Вам може здатися дивним, але в операційній системі Windows7 якимось певним чином звук може впливати на мережу і мережеві настройки. Використовуйте розділ 2, тільки в тому випадку, якщо розділу № 1 буде недостатньо.
1) Відкрийте програму Regedit.
Вона відкривається таким чином: натисніть кнопку Пуск, потім у полі "Знайти програми та файли" ( "Виконати") впишіть regedit, далі натисніть клавішу ENTER.
2) Перейдіть сюди: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Multimedia \ SystemProfile
3) Далі зайдіть сюди: Network performance throttling, значення за замовчуванням буде "10"; змініть його на FFFFFFFF hex (буде схожий на 0xFFFFFFFF праворуч від входу).
4) перезавантажте комп'ютер.

/ / Далі ви зможете додатково скористатися розділом 3 (зменшення пріоритету), якщо ж оптимізація мережі і звуку з допомогою розділів 1 і 2 не буде достатньою для пониження пінгу у грі.

Це Вам може здатися дивним, але в операційній системі Windows7 якимось певним чином звук може впливати на мережу і мережеві настройки. Використовуйте розділ 2, тільки в тому випадку, якщо розділу № 1 буде недостатньо.
3. Зменшення пріоритету гри в Windows7

Використовуйте цей розділ № 3, тільки в тому випадку, якщо розділу № 1 і 2 буде недостатньо для оптимізації пінгу в системі "Віндовс 7".

Встановіть низький пріоритет процесу гри CS за допомогою диспетчера завдань Windows або ж консольної командою fps_modem 35 в грі ( "35" - це зразкове середнє значення, цей параметр можна підняти більше, якщо Ваш процесор досить потужний і продуктивний).

/ / Ви можете скористатися переглядом відео-ролика, для того, щоб наочно побачити як оптимізувати пінг в Windows 7 за допомогою розділу № 1.
Наочне відео оптимізації пінгу в Windows 7:

Післямова
Якщо Ви спробували використовувати всі способи щодо зменшення пінгу у грі, тоді Ваш високий пінг пов'язаний не з особливістю операційної системи Windows 7, а пов'язаний з іншими чинниками, про які докладно написано в нашій статті про зменшення пінгу та підвищення FPS. У цій статті ви знайдете докладний опис про те, що таке пінг і від чого він може бути таким високим, також у статті Ви знайдете безліч способів рішень проблем з високим пінгом, а також Ви дізнаєтеся як можна ще іншими способами зменшити пінг в грі.




"Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Read forums rules!!!
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com