RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: allgamenews  
Як створити міні-образ
VeNoMДата: Вт, 11.02.22, 10:32 | Повідомлення # 1
Admin
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 256
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
За 200 Постів
Інструкція по створенню міні-образа:

Необхідні програми:
Alcohol 120 / Daemon Tools і будь-який HEX-редактор, наприклад WinHEX.

Налаштовуємо Alcohol:
Заходимо в настройки, йдемо до підрозділу "Типи даних". Cправа бачимо список з різними захистами, вибираємо серед них "StarForce 1/2/3/4". Міняємо параметр "Точність" з "Звичайна" на "Висока", тиснемо "OK".

Починаємо створення образу:
Натискаємо "Створення образів", cтавим "Тип даних" на "StarForce 1/2/3/4", вручну галки не міняємо!. Також вибираємо привід в якому знаходиться диск з грою, швидкість ставимо 4x (це не обов'язково, але бажано). Тиснемо "Далі". Вибираємо шлях і папку, куди будемо зберігати майбутній образ нашого диска, тиснемо на "Старт". Alcohol попросить вас вибрати швидкість вимірювання DPM, вибираємо 4x і тиснемо "OK".
Під час зняття DPM (топології) нічого не робимо. При цьому бажано вимкнути всі сторонні програми, щоб не навантажувати процесор.
Процес зняття топології пройшов і ось почалося копіювання самого диска. Чекаємо до 1% (для вірності) і натискаємо "Скасувати", на питання про видалення файлів, відповідаємо "Ні" (натиснути кнопку "Скасувати" краще відразу, а кнопку "Ні" тоді, коли індикатор дійде до 1%).

* Якщо у вас вже є образ гри з правильною топологією то можна зразу робити обрізок з вашого файлу (*.MDF)

Обрізаємо образ (читати уважно):
Відкриваємо файл *.MDF у WinHex. У меню "View" (вгорі), cтавим опцію "Text display only". Тепер шукаємо в цій купі назви файлів з диска. Спочатку вони йдуть нормальним текстом, типу "AUTORUN.EXE", потім таким A.U.T.O.R.U.N.EXE Знаходимо після якого файла, написаного нормальним чином починаються файли через крапку. Тепер шукаємо цей же файл з ім'ям через крапку. Так, файл знайшли, ставимо на нього курсор, перемикаємося в вигляд "Hex display only" (все там же в меню "View"), після місця де стоїть курсор шукаємо послідовність "00 FF FF FF FF FF FF FF FF FF FF". Виділяємо весь текст (простим виділенням) до цієї послідовності. Натискаємо праву кнопку миші, тиснемо "Edit", після "Copy Block-> Into New File". Зберігаємо куди треба, і називаємо так само як і називався вихідний файл (з розширенням MDF). Файл буде приблизно 200 kb (залежно від кількості файлів на диску, розмір може змінюватись).
Все, кидаємо цей файл і файл MDS в одну папку, тепер можна монтувати образ у Алкоголь (сподіваюся дальше самі розберетеся)

У новій версії СтарФорса зробили захист проти Алкоголю, але і це обходиться:
1) Заходимо до реєстру (Пуск-> Виконати ...-> пишемо "regedit.exe" (без лапок) -> натискаємо "OK"
2) Відкриваємо в дереві розділ HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Enum \ Root \ SYSTEM \, там будуть чотири папки (0000, 0001, 0002, 0003). Знаходимо в якій з них параметр "Service" має значення "a347bus".
3) На тій теці (яку ми знайшли), натискаємо правою кнопкою мишки і вибираємо пункт "Дозволи ...".
4) У віконці, що з'явилося Виділяємо користувач SYSTEM, і ставимо йому заборони на "Повний доступ" та "Читання".
5) Натискаємо ОК і все!
6) Тепер СтарФорс знову буде запускатися з обрізків.

Можливо, при кожному рестарті системи, ці налаштування будуть скидатися. Висновок: кожен раз, вручну, ставити їх назад.

* Якщо стоїть IsoProtect то в такому випадку міні-образ створити неполучиться (наприклад гра S.T.A.L.K.E.R.: Зов Припяти)

 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Read forums rules!!!
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com