RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: allgamenews, VeNoM  
Postal 3
VeNoMДата: Сб, 09.03.14, 13:13 | Повідомлення # 1
Admin
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 256
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
За 200 Постів
Розробник: Running With Scissors і Акелла
Видавець: Running With Scissors
Видавець в Росії: Акелла
Системні вимоги: не оголошені
Платформа: PC, Xbox 360
Дата виходу: 2008-2009
Жанри: Action (Shooter) / 3D / 3rd Person

Опис:
Що знаходиться в розробці для Xbox 360 і PC, POSTAL III створюється на движку Source (технології від компанії Valve, що використалася в Half-Life 2) і запропонує гравцям новий рівень іскрометної соціальної сатири і політично некоректного віртуального насильства.
У POSTAL III буде присутня величезна кількість реальних знаменитостей - від кінозірок до моделей Playboy, а також могутній сюжет, що надає гравцеві щонайширші можливості в плані вибору поведінки. Крім ряду міжнародних зірок в грі фігуруватимуть дві російські знаменитості, імена яких будуть обнародувані пізніше.
"З моменту виходу найпершої частини POSTAL ми завжди робили наші ігри жорстокими лише настільки, наскільки жорстокий сам гравець. У новій частині ми продовжуємо і розширюємо цей унікальний підхід до дизайну", - .говорит Вінс Дезі, CEO компанії RWS.
Гравець знову виступить в ролі безіменного Чувака (Postal Dude), головного героя всіх попередніх ігор серії, основною метою якого цього разу стане пост президента США.

Прикріплене: 6499655.jpg (37.2 Kb) · 8080356.jpg (36.6 Kb) · 7577776.jpg (31.7 Kb) · 4352262.jpg (36.0 Kb) · 0484626.jpg (42.2 Kb)
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Read forums rules!!!
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com