RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: allgamenews, VeNoM  
Thief 4(в розроці)
VeNoMДата: Вт, 09.05.12, 15:22 | Повідомлення # 1
Admin
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 256
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
За 200 Постів
Ми ні секунди не сумнівалися - 11-го травня Eidos гучно анонсує Thief 4. Так воно і трапилося - сьогодні британське видавництво офіційно підтвердило, що її монреальское підрозділ, на плечі якого покладена робота над Deus Ex 3, займається створенням четвертої частини Thief. Ні платформ, ні дати релиза оголошено не було.
«Ми знаходимося на ранніх стадіях розробки Thief 4. Але це дуже амбітний і дуже багатообіцяючий проект» - віщає на сайті студії Eidos Montreal її генеральний менеджер Стефан Д’Асто. «Дуже рано говорити про якісь деталі - зараз ми фокусуємося на наборі талановитих розробників для формування головної команди в нашій студії, яка допоможе нам зробити одну з найприголомшливіших ігор».
РС, Xbox 360, PlayStation 3 - потенційні кандидати в список цільових платформ проекту. Боляче сумнівно, щоб всеїдна Eidos зробила гру ексклюзивом і пристебнула її ошийником до якоїсь одній платформі. Якщо говорити про дату релиза, то не сподівайтеся побачити гру як мінімум в найближчих 365 днів. А значить - дивимося із злодійським примруженням на далекий 2011-й рік.
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Read forums rules!!!
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com