RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: allgamenews, VeNoM  
КДБ в смокінгу
WerfelisДата: Ср, 09.05.06, 00:21 | Повідомлення # 1
EDITOR-IN-CHIEF F-RL
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 202
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
За 200 Постів
Будь-яка авантюра, задумана спецслужбами, для звичайних громадян означає тільки одне - неприємності. Цього разу в палітурку потрапила Котить Мальцева, журналістка комсомольського видання. Не встигла вона опам'ятатися, як опинилася в кабінеті самого Андропова! Вербування пройшло вдало, і дівчина відправляється туди, куди звичайній людині потрапити просто неможливо - в країни Заходу. Тепер їй належить вступити в боротьбу з найнебезпечнішими розвідками миру. Чи зможе Котить кинути виклик професіоналам. і залишитися в живих?

Квест створений по мотивах однойменної серії детективних книг Йосипа Крокувала, а над сценарієм гри працював визнаний фахівець Ігор Шевчук. На дворі - 80-і роки минулого століття, епоха великого протистояння розвиненого соціалізму і ринкової економіки. Вас чекають таємниці секретних служб і заплутана павутина політичних амбіцій! Допоможіть героїні подолати всілякі головоломки і загадки. Розгорнені діалоги дозволять виплутатися з найпростіших ситуацій, головне - не втрачати голову і пам'ятати, що в міжнародному шпигунстві всі засоби хороші.

Особливості продукту:

Унікальний квест по мотивах однойменної серії книг Йосипа Крокувала
Оригінальна радянська тематика 80-х років минулого століття
Хитромудрі загадки, головоломки і продумані діалоги
Ігри спецслужб і атмосфера міжнародного шпигунства
Різноманітні локації - від кабінету Андропова ка Південної Америки




Повідомлення відредагував CROWER - Ср, 09.05.06, 00:21
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Read forums rules!!!
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com