RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: VeNoM  
Паранормальне Агентство 2009
WerfelisДата: Ср, 09.05.06, 20:23 | Повідомлення # 1
EDITOR-IN-CHIEF F-RL
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 202
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
За 200 Постів
Рік випуску: 2009
Жанр: квест, пошук предметів
Розробник: Nevosoft
Видавництво: Невософт
Платформа: PC
Системні вимоги: PII-600 / 64M RAM / 16M Video 3D, Windows XP, DirectX 9.0

Опис:
Ця історія почалася з того, що в дитячому будинку, в якому працювала молода дівчина на ім'я Хезер, стали відбуватися дивні речі. Якась потойбічна сила проникла крізь стіни в кімнату, де спали вихованці дитячого будинку, і викрала одного з дітей. Поліція, що приїхала на місце події, нічого не змогла з'ясувати. І лише один поліцейський крадькома дав Хезер візитку людини по імені Річард, який міг їй допомогти. Вони домовилися зустрітися в покинутому маєтку.
Гра ЀПаранормальне АгентствоЀ виконана в жанрі Ѐя шукаюЀ. Вам належить допомогти Хезер в її нелегкій боротьбі з безліччю полтергейстів, привидів, примар і інших мешканців потойбічних світів. Вони вирішили пробратися в наш світ і встановити тут свої порядки. Перша ж поява представників потойбічних світів викликала паніку серед жителів міста. І лише Хезер разом із старим знайомим Річардом зможуть протистояти всій потужності армії примар.
Як і всі ігри цього популярного жанру, гра ЀПаранормальне АгентствоЀ володіє захоплюючим сюжетом, прекрасною графікою і музичним супроводом. А специфічний антураж гри безумовно накладає свій відбиток на всі ігри, що становлять, перетворюючи її на відмінний містичний детектив.




Повідомлення відредагував CROWER - Ср, 09.05.06, 20:27
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Read forums rules!!!
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com