RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Архів - тільки для читання
Модератор форуму: allgamenews  
Для розкрутки сайту
allgamenewsДата: Пн, 08.12.15, 21:28 | Повідомлення # 1
}{OTABUЧ
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 577
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
За 200 Постів За 400 Постів
Allsubmitter 4.7максимально якісна, швидка і контрольована реєстрація в будь-яких інформаційних ресурсах Інтернету (пошукові системи, каталоги, рейтинги, дошки оголошень, shareware сайти, новинні ресурси, обмін посиланнями і.т.д. ).
Ви втомилися працювати з “звичайним” браузером, але хочете якісну реєстрацію або хочете отримати максимум від автоматичної реєстрації? Тоді Allsubmitter стане і вашим вибором.

AllSubmitter реєструє у всіх сайтах, немає обмежень, програма не пропустить жоден сайт, комбінуючи два режими реєстрації.

Напів автоматичний режим:
При використанні Allsubmitter якість реєстрації не те що не нижче - навіть вище, ніж при ручному занесенні в базу даних інформації про ваш сайт. Хоч би тому, що можливість "людської" помилки в більшості випадків запобігає програмою, а самій програмі, у свою чергу, не доводиться "ухвалювати рішень" в тих областях, де компетентна лише людина.
Програма надає собою багатовіконний, модернізований, браузер (на основі Internet Explorer), де ви повністю контролюєте процес реєстрації, як при звичайній ручній реєстрації. Але заповнення Всіх полів (в т.ч. рубрик) проводиться Одним кліком мишки.

Автоматичний режим:
AllSubmitter також містить модуль для автоматичної реєстрації. З унікальною можливістю, практично моментальним поповненням і виправленням непрацездатних баз для автоматичної реєстрації. Таким чином, у вас завжди будуть в актуальному стані бази для автоматичної реєстрації.

Програма дає можливість створювати, практично вмить, свої власні бази сайтів для реєстрації, відсівати неефективні сайти з погляду пошукових систем.

Розроблена нова технологія напівавтоматичної реєстрації названа нами як "Smart Реєстрація". - Це повний контроль над напівавтоматичною реєстрацією з швидкістю, зіставній автоматичній реєстрації.

AllSubmitter- це еталон якості і стандартів реєстрації містить в собі наступні украй важливі утиліти, використовувані при просуванні сайтів.

Могутній, універсальний інструмент для підбору ключових слів для вашого сайту.

AllSubmitter містить в собі інструмент, що не має аналогів, аналізу конкурентів. Більше 40 різних параметрів, Більше 10 інструментів аналізу, Більше 25 графічних звітів. Аналіз тенденції по будь-яких параметрах. Аналіз і пошук зовнішніх посилань ваших конкурентів, виявлення мереж. Аналіз анкоров сторінок, що посилаються, могутній і універсальний (що не має аналогів) парсер пошукових систем.

Утиліта "Визначення позицій і параметрів сайтів" New!!!
Що не має аналогів, могутній планувальник визначення позицій і різних параметрів ваших сайтів. New!!!
HTML оптимізатор New!!!
HTML валідатор New!!!
Модуль визначення стандартних капч New!!!

СКАЧАТИ


 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Read forums rules!!!
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com