RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: graffiti, allgamenews, VeNoM  
оцінка кафешок Львова
graffitiДата: Ср, 10.02.10, 00:02 | Повідомлення # 1
Майже свій)
Группа: Модератор форуму
Повідомлень: 107
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
в цій темі кожен з користувачів може поділитись своїми вражинянми написати свою харектеристику кафе львова, україни, а можливо і навіть закордому, або просто прікрипити фото=)
в даний момент найбліьшої популярності і цікавості набула мережа кафе від "локалю". Звичайно, це не є дивним, адже власник ці є її мережі відкрив 8 різних кафе, але з майже однаковими цінави і меню.
найпершим, що було відкрито з цієї мержі була "краївка"(площа ринок 14).Працює цілодобово. Більшість з користувачів відвідали її. Саме приміщення зроблено в стилі партизанської краївки, навіть при вході потрібно стукати і казати пароль, де проходить будь яке українське привітання, а також якщо ви старші ніж 21 рік то вас пригостять при вході "медовухою". Там можна класно посидіти з друзями за баколом пива, або ж скоштувати партизанської їжі.

"Гасова ляфа(лямпа)"- знаходиться по вулиці вірменській 20, привході вас зустріне людина, яка вам пропонуватиме оглянути маленькі гасові лямпи, або придбати сувенір на згадку, а згодом проведе у середину, де на вас чикають темний коридорчик із свічками, і чорні сходи. приміщення складається з 4 поверхів, якщо ви потрапите на останій поверх, то крім виставки лямп, ви можете насолодитись краєвидом неба=). як на мене сюди можна клансо посидіти з друзями і обговорити остані події=). Нажаль, гарячі страви, їх готують довго, але офіціанти досить вічливі і не повільні.

«Мазох-cafe»- (вул. сербська 7) екстримальне кафе, особливо для чоловіків. кафе створене встилі садо мази, освітлення там червоного кольору, хоча як на мене досить романтична була б обстановка, як би не усі премети сальства. Зайшвоши туди ви звітам так просто не вийдете, особливо це стосуєтсья чоловіків і хлопців, адже вас там тіршки побють батогом(боляче сліди лишаються), надінуть наручники і тд. Якщо ви попадете там на особливу офіцуіантку , яка від ціє її роботи отримує задоволення то мені вас шкода.

Галицька Жидівська кнайпа «Під Золотою Розою» - вул. Староєврейська 7, біля старої синагоги, коли вам принесуть рахунок, суму там напишуть в 2-3 рази більше ніж коштує, тому вам за неї, якщо ви не хочете перепалчувати,потрібно буде поторгуватись=), і можливо вам пощастить і ви заплатите вдвічі менші своєї вартості.

Фестиваль-ресторація «Лівий берег»- іншими словами мистецькекафе=) пр. Свободи, 28 , знаходить в підвальчику опертоного. Як намене дуже вишукане кафе, яке б могло носили навть статус ресторану. там ви зможете пограти на будь яких інструментах, помалювати на мольбертах, смачно попоїсти і ціни там помірні. класно посидіти з коханою людиною, чи просто на якійсь діловій зустрічі, абоздрузями класно провести час, відсвяткувати якусь подію. Також там часто проводяться різні виступи різних музикантів..

Перший український канапковий концепт «Варяти» м. Львів, вул. Архітекторська, 7- нажаль не відвідала і тому нічого особливого не скажу.

І заключним словом опису локалю є «Найдорожча ресторація Галичини», що знаходиться над краївкою, звчайно мінус цього кафе дорогі ціни якщо у вас немає карточки "локаль", адже завдяки цій карточці зрізається нуль від суми замовлення. Ви відчиняєте двері а на вас чикає звичайна радянська кухня( чому рядянська,там стоїть плитка радянського виробника, також такий інтерєр був притаманий 80 роках минуло століття,) і починають з вами говорити, згодом вас проводять до іншої зали де ви за мить переноситесь у романтичну обстановки, де ви забуваєте про усі негативні проблеми. Офіціанти дуже вічливі, готують і виконують замовлення швитко.

ну і звичайно «Львівська майстерня шоколаду» вул. Сербська, 3 назва говорить сама за себе, на першому поверзі можна посидіти і покуштувати смачного шоколаду, а на другому поверсі на мах чикає крамничка в якій ви можете придбати надзвичайно смачний шоколад=)

ось покишо моя розповідь закінчилась згодом поділюсь іншими =), а також чикаю ваших вражень=
)


Надо любить жизнь больше, чем смысл жизни


Повідомлення відредагував graffiti - Ср, 10.02.10, 23:45
 
graffitiДата: Ср, 10.02.10, 00:07 | Повідомлення # 2
Майже свій)
Группа: Модератор форуму
Повідомлень: 107
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
чай з гасової лямпи=) "суміш трав"
Прикріплене: 9751983.jpg (152.1 Kb)


Надо любить жизнь больше, чем смысл жизни
 
graffitiДата: Ср, 10.02.10, 00:09 | Повідомлення # 3
Майже свій)
Группа: Модератор форуму
Повідомлень: 107
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
свічка в холу гасової лямпи
Прикріплене: 1404357.jpg (119.0 Kb)


Надо любить жизнь больше, чем смысл жизни
 
graffitiДата: Ср, 10.02.10, 00:12 | Повідомлення # 4
Майже свій)
Группа: Модератор форуму
Повідомлень: 107
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
найдороща реставрація львова=)
Прикріплене: 8223846.jpg (89.7 Kb)


Надо любить жизнь больше, чем смысл жизни
 
graffitiДата: Вт, 10.02.16, 01:21 | Повідомлення # 5
Майже свій)
Группа: Модератор форуму
Повідомлень: 107
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
ну щось після опису "локалю", я хочу перейти до кафе "підклапсидрою"(іншими словами дзига). Воно існу у львові уже дуже давно, з мінювало свій інтерєр не раз. вданий момент, це дуже затишне кафе, яке складаєтсья з двох залів, в одному з яких строго заборонино курити. там ви зможете скоштувати різні кафові напої, а також каву по львівські=).музика зазвичай грає милодійсно і підібрана в тон інтерєру, персонал працює швитко, навіть в дні, коли багато відвідувачів, але нажаль хотілось би то такої атмосфери більш вічливості. Настоликах запалюють свічки, і подарунок до кожного напої ви отримуєте своє побажання чи віршик. На різдвяні свята в приміщення уздоблюють соломобю=).
Поряд завжди знаходиться виставки різних молодих митців. які цікаво подивитись і оцінити=)
Прикріплене: 7892761.jpg (109.0 Kb)


Надо любить жизнь больше, чем смысл жизни
 
graffitiДата: Нд, 10.07.11, 14:23 | Повідомлення # 6
Майже свій)
Группа: Модератор форуму
Повідомлень: 107
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
виставка дзизі 07.02.2010 "біла шапочка"

Додано (19.02.2010, 23:55)
---------------------------------------------
наступними відвідами стане "Золотий дукат". Чоколядовій кав'ярні «Золотий дукат» ви зможете скоштувати різні види кави та гарячого шоколаду, а ще вас здувує усі напої та десерти що палають(так палають, вони горять, а потім їх загашують, тільки це варто зробити вчасно, бо згодом смак поможе погіршитись), але це найменнший плюс ціє її кавярні. Оджу вона знаходиться на вулиці Федорова 20, не помітна,як на перший погляд і звична кавярна, але тільки приблизившись плище, ви зможете побачити розсипані зерна кави, і статую(нажаль я так і не зрозуміла, чого саме вона присвячина). Приміщення досить маленьке, але дуже затишне, маленьке темненьке приміщення, з відзеркалюючою, чорною стелею, ви зразу перенесетись у минуле, і відчуєте романтичну, тиху атмосферу=). там можна чудово провести романтичну зустріч з коханою людиною.

Додано (11.07.2010, 14:18)
---------------------------------------------
а львів таки багатий на кнайпи=)
тепер я хочу поділитись інормацією про "Дім легенд", що росташований на вулю Староєврейскій 48,
Цієї суботи довелося побувати у новій львівській кнайпі "Дім легенд". Почну з того, що ніякої вивіски перед входом немає, як й перед "Гасовою лямпою", до речі. Роль "вивіски" виконує коминяр (трубочист - для російських френдів), за чийого гудзика можна сі потримати, бо то має принести щастя. А у середині відвідувачів чекають круті дерев'яні сходи, якими можна потрапити до окремих кімнат кнайпи, що розташовані на чотирьох поверхах старовинного будинку: Кімнати левів, Львівського часу, Львівської бруківки, Спостереження за Полтвою (легендарна львівська річка, що опинилася зараз під землею) та, навіть, на дах, де теж є купа цікавого, починаючи з панорами львівських дахів та кінчаючи старим "Трабантом" (як тільки його туди затягли!?)
Усередині власники закладу просять відвідувачів не знимкувати. “Ми оберігаємо ці таємниці, пильнуємо за рікою та бруківкою, погодою та левами, коригуємо львівський час та приборкуємо дракона, – одне слово, робимо все, аби місто Львів було саме таким”, написано у меню-путівнику. Про меню - окрема розмова. В ньому детально описано, де які кімнати, що у кожній цікавого та неповторного, а ось самі страви означено так: "салатки малі та великі", "зупки", "печеня старовинна", "печена риба", "м'єсо грильове" й таке інше. Але офіціянтки докладно розкажуть, що саме сьогодні у меню та порадять, як краще замовити. Наприклад, "старовинна печеня" того дня являла собов горщик, у якому була запечена шаткована картопелька, сир, цибуля, грибочки та шматочки (чимало!) кур'ячого філе, загальною вагою 400 грамів, тож ми удвох добре наїлися однією порцією. Так само було з "малою салаткою". Уявляю, яка то "велика салатка"! Моїй знайомій, що схотіла собі чогось овочеве, зробили печені овочі: картопельку, баклажани, перці, помідори (хоча окремо у меню їх не було) - а готують там у справжньому п'єці на дровах! Хліб теж печуть самі на дровах, та смачнющий!

Як людину левозалежну, побачивши вивіску "Кімната левів", мене потягло туди. Там на стінах фотографії львівських левів, інструмент для догляду за ними, відбитки їхніх лап на стінах та стелі (!) Але, це треба бачити, а знімкувати там не можна :) А який сюрприз чекає на відвідувача у вбиральні - я єхидно промовчу! Непоганий репортаж про кнайпу можна почитати на www.wz.lviv.ua/pages.php
Й, наостанок: обід, що ми його ледве подужали, з огляду на порції, обійшовся на двох у 140 (сто сорок) гривень, враховуючи ще сокі та квас. Тож, смачного!

інформацію було взято з http://folk.in.ua/lviv/weblog/9552.html

Додано (11.07.2010, 14:23)
---------------------------------------------
Ресторан-пивоварня Кумпель / в приміщенні колишнього Кастелярі

Приятель по забаві – так перекладається назва нового ресторану-пивниці «Кумпель», представленого львів’янам нещодавно. Питання чи прийнято таких приятелів знаходити у даному закладі, чи приходити вже зі своїми, зосталось відкритим, але люду в цьому ресторані зазвичай багато. Тож, є всі шанси.;)
Склалось враження, що власники «Кумпеля» (за сумісництвом і власники відомих фаст-фудівських мереж) вирішили особливо не заморочувались на ідеї. Відтак, маємо пивоварню при досить вмістимому 2-поверховому ресторані-шинку (якість продукту якого має ще завоювати визнання пивоманів), приємний інтер’єрчик з видом на Митний пляц (у підвальних приміщеннях для «некурців» цього виду бракує), грамотне сервірування та художнє оформлення страв, продумане закусочне меню складене найперше для великих кумпаній (і на діалекті), високі ресторанні ціни, багацько офіціантів (які орієнтуються в меню, але не перепровіряють замовлення), кнопки їх виклику на столиках, навчений фейс-контроль. Для чого фейс-контроль у пабі?? Кажуть, у них елітарна публіка – бувають високопосадовці місцевого розливу.
На кожному поверсі закладу розміщено щонайменше по 10 столиків. Загалом атмосфера, створена дизайнерами та підтримана відвідувачами нагадує традиційно пабівську, якщо не брати до уваги навмисно підкреслену, очевидно корпоративну, манірність у поведінці обслуговуючого персоналу.
Пригощатись нас припрошують в меню закладу шніцелями, оригінальними салатками, язиком, крильцями, голонкою, домашніми ковбасами, сирними асорті (все це по вартості від 30 до 90 грн), королівськими креветками (72 грн), своїм іменним пивом (15 грн за 0,5 мл), Льоффе-пивом (20 грн за 0,5), гарячим пивом і навіть льодами з пива. Проте вибір алкоголю пивом далеко не обмежується, а стосовно віскі, то він є навіть кращим за більшість пропонованих львівських карт напоїв. До речі, а Ви знали що розведення віскі джерельною водою, дозволяє розкрити його аромати й смакові якості? Буде тема для розмов. ;) Окрема подяка кухарям за різномаїття соусів до кожної страви. Як прояв гарного смаку і якісне звучання такої ж якісної музичної підбірки «для фону».
Загалом враження від переліку пропозицій – позитивне. Середній чек на чотирьох за вечерю з пивом складе в районі 270-320 грн. Нюанси – гардероб знаходиться біля самісінької вбиральні і завеликий наплив відвідувачів, за яким прибиральниці не надто встигають.
Один класик «кухонного» жанру вважав , що «задоволення від столу» в ідеалі забезпечується такими критеріями, як - стерпні страви, гарне вино (тут - пиво), люб'язні гості (компанія або сервіс) та вільний час. Бажаємо «Кумпелю», щоб його відвідувачі були задоволені.:)

P.S. Прикро, що на офіційному сайті немає контактів.
Тел. 240-88-40
by http://www.myrelax.com.ua/node/505

Прикріплене: 9305298.jpg (135.0 Kb)


Надо любить жизнь больше, чем смысл жизни
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Read forums rules!!!
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com