RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: VeNoM  
Mass Effect 2
VeNoMДата: Сб, 09.03.14, 13:02 | Повідомлення # 1
Admin
Группа: Адміністратори
Повідомлень: 256
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
За 200 Постів
Жанр: RPG/3D
Розробник: BioWare
Видавець: Electronic Arts
Видавець в Росії:
Офіційний сайт: http://masseffect.bioware.com/teaser/index.html
Дата виходу: 1-й квартал 2010 р.

8 січня 2009
Цитата:
Студія Bioware вирішила не томити фанатів першої частини Mass Effect дуже довгим очікуванням подробиць про сиквеле і збирається показати Mass Effect 2 вже на березневій Game Developer's Conference 2009 в рамках лекції "The Iterative Level Design Process of Bioware's Mass Effect 2", яку проведуть менеджер проектів компанії Корі Андрако (Corey Andruko) і провідний технічний дизайнер Дасті Еверман (Dusty Everman).
Втім, особливо радіти поки не стоїть - лекція призначена виключно для розробників, і дуже сумнівно, що прості геймери черпнуть щось цікаве для себе з доповіді, в якій крім всього іншого розповідять про підводні камені, які компанія всіляко постарається огнути в процесі розробки своїх подальших проектів. Проте те, що Bioware почала говорити про другу частину Mass Effect хоч щось - вже великою плюс.
Поки ж маємо те, що маємо - в даний момент ми знаємо тільки те, що Mass Effect 2 з'явиться на персональних комп'ютерах через деякий час після реліза на Xbox 360.

5 лютого 2009
Цитата:
Electronic Arts, що вибовкала тонни хорошою і не дуже інформації в рамках свого чергового фінансового звіту, не забула згадати і Mass Effect 2. У порожню скарбничку відомостей про другу частину космічної саги «Електроніки» додали список цільових платформ - PC і Xbox 360. Тобто Mass Effect 2 зведе з свого тіла ганебне клеймо «ексклюзив для Xbox 360» (хай і тимчасове, якщо дивитися на першу частину) і стане мультиплатформенным проектом. Втім, власники PS3 можуть не турбуватися - їм нічого не світить. Точно.
Плюс, видавництво повідомило, що планує відправити до продажу Mass Effect 2 в першому кварталі 2010-го року. Бийте в барабани і кричіть «Ура!».

21 лютого 2009
Цитата:
Mass Effect 2 нарешті вибралася з тісних застінок студії BioWare на поверхню і вперше з'явилася перед публікою. Раніше ми тільки знали, що реліз другої частини Mass Effect відбудеться в першому кварталі 2010-го року. Але тепер до цієї мізерної інформації додалося дві обоїни для робочого столу, один концепт-арт і хвилинний тізер. На надмірну кількість подробиць не розраховуйте - тільки загальні деталі, не більше!

23 лютого 2009
Цитата:
Ще не видалили свої збереження із записами про бойові подвиги в першому Mass Effect? Відмінно! Вони вам ще можуть стати в нагоді в другій частині. Як? Невідомо. Але розробники порадили народу не поспішати з профілактичним очищенням жорсткого диска від непотрібних «сейвов» і, зціпивши зуби, все-таки дочекатися реліза Mass Effect 2.
Якщо небагато подумати, то швидше за все попередні збереження допоможуть перенести відомості про вашу партію, ім'я створеного персонажа і його зовнішність в другу частину. А ось трансплантації наськірдованного за пару десятків годинників досвіду і ськіллов точно не буде - навіщо віднімати у людей любов до прокачування, пошуку життєво необхідних предметів і побічних квестов і прослуховуванню довжелезних діалогів?

3 березня 2009
Цитата:
Розробка Mass Effect 2 йде повним ходом! Це зайвий раз підтвердила BioWare, повідомивши про відкриття своєї нової студії спільно з підрозділом Electronic Arts Montreal, передбачено таким, що базується в Монреалі. Зараз BioWare щосили зайнята набором персоналу для нової команди девелоперов, чисельність якої варіюється в межах трьох десятків чоловік. Її головне завдання - це допомога і підтримка студії BioWare в Едмонтоне, що займається створенням, звичайно ж, Mass Effect 2.
Не дивлячись на те, що монреальськоє підрозділ BioWare тулитиметься в одній будівлі, що і Electronic Arts Montreal, ніякого згубного ефекту на розробку інших проектів EA це не надасть. Всі ігри з'являтимуться на світло божий, як і планувалося спочатку. Ніяких відстрочень на догоду швидкої здачі Mass Effect 2 в друк не буде.
Друга частина кращою, мабуть, ролевої гри для Xbox 360. Сиквел вийде на PC через деякий час після реліза на Xbox 360.

 
itCrysisДата: Пн, 10.09.06, 16:21 | Повідомлення # 2
Професіонал
Группа: Перевіренні
Повідомлень: 182
Статус: відсутній
Заслуги User-A:
За 200 Постів
Гра супер, всім раджу !



"Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову" © Ліна Костенко
 
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Read forums rules!!!
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com