RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Жахи » Сутінки Сага Затемнення / The Twilight Sag...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Сутінки Сага Затемнення / The Twilight Saga: Eclipse (2010)

 
  

Назва: Сутінки. Сага. Затемнення
Оригінальна назва: The Twilight Saga: Eclipse
Рік виходу: 2010
Країна: США
Жанр: жахи, трилери, фентезі, мелодрама
Режисер: Девід Слейд
Сценарій: Мелісса Розенберг, Стефані Майер
Продюсер: Білл Баннерман, Марті Бауен, Вік Годфрі, ...
Оператор: Хав'єр Агірресаробе
У ролях: Крістен Стюарт, Роберт Паттінсон, Тейлор Лотнер, Біллі Барк, Ешлі Грін, Джексон Ретбоун, Ніккі Рід, Келлан Латс, Елізабет Різер, Пітер Фасінеллі, Брайс Даллас Ховард, Сара Кларк, Дакота Фаннінг та ін

Сіетл охоплений низкою таємничих вбивств, а захоплені жагою помсти вампірша продовжує пошуки Белли, знову опинилася у смертельній небезпеці. Крім того, перебуваючи в епіцентрі всіх подій, Белла вимушена робити вибір між любов'ю до Едварду і дружбою з Джейкобом, знаючи що її рішення може послужити поштовхом до відновлення давнього протистояння між вампірами і перевертнями.

Крім усього іншого, їй належить прийняти ще одне важливе рішення: життя або смерть, адже закінчення середньої школи вже не за горами.

Ряд незрозумілих злочинів прокотився по Сіетлі. Це все спрагла помсти вампірша, яка не зупиняється на пошуках Белли, яка виявляється в смертельній колотнечу. До всього іншого, нав'язується важкий вибір, між дружбою і любов'ю, між Джейсаном і Едвардом. Вона знає, що від її рішення залежить багато чого, може виникнути давно забута війна між кланами вампірів і перевертнів.
Крім цього рішень, у неї залишається ще один невирішене питання. Смерть чи життя, адже не так довго залишилося до випускного.

Фільм недоступний


Коментарі

Якщо Вам вдалося переглянути фільм Сутінки Сага Затемнення / The Twilight Saga: Eclipse (2010) або не вдалося це зробити,якщо Ви якимось чином дивились цей фільм, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Сутінки Сага Затемнення / The Twilight Saga: Eclipse (2010), щоб переглянути фільм було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цей фільм корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS