RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Швидкі новини

Що краще?


Як встановити гру з образу?

Якщо у вас ще немає цієї програми то, її необхідно завантажити. Знайти ви її зможете тут.

  • У правому нижньому кутку екрана з’явиться новий значок у вигляді диска з блискавкою.



  • Натисніть на нього правою кнопкою миші і в меню перейдіть до пункту " Емуляція”.



  • Переконайтесь що всі опції включені, якщо ні то клацніть по пункту”Всі опції ВКЛ”. Програма готова до роботи. Тепер натисніть лівою кнопкою по іконці на пункт видку " Привід 0: [X:] Порожній”.



  • У вікні вам лише потрібно знайти файл з образом і натиснути кнопку "Відкрити”.



  • Все, диск змонтований і може бути використаний, Після цього зазвичай з’являється вікно з пропозицією встановити гру, якщо ні, то тоді вам треба запустити його самостійно. Зайдіть в "Мій комп’ютер”, далі в ваш новий "віртуальний” диск і на ньому відшукайте потрібну програму, звичайно це "AutoRun” або "Setup”.

 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS