RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Драми / Мелодрами » Дружина на прокат / Just Go with It (2011/...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Дружина на прокат / Just Go with It (2011/TS)

 


Інформація про фільм
Назва: Дружина на прокат
Оригінальна назва: Just Go with It
Рік виходу: 2011
Жанр: мелодрама, комедія
Режисер: Денніс Дуган
У ролях: Адам Сендлер, Дженніфер Еністон, Ніколь Кідман, Нік Свардсон, Бруклін Декер, Бейлі Медісон, Дейв Метьюз, Кевін Нілон, Рейчел Дреч, Аллен Коверт та ін

Про фільм: Головний герой Денні зустрів Делвін, і щоб справити враження, розповів про свою неіснуючої дружині і тяготи сімейного життя. Замість очікуваного співчуття, Делвін хоче познайомиться з його дружиною, і Денні необхідно терміново придумати, як виплутатися з такого цікавого положення. На щастя, у нього є знайома колега Кетрін, приваблива і з дітьми, які й зіграють на час роль його сім'ї.

IMDB Rating: 6.1/10 (4,359 votes)
Кинопоиск рейтинг: 7.513 (284 голосів)

Випущено: США, Columbia Pictures
Тривалість: 1:40:50
Озвучування: Професійне (багатоголосе)


Коментарі

Якщо Вам вдалося переглянути фільм Дружина на прокат / Just Go with It (2011/TS) або не вдалося це зробити,якщо Ви якимось чином дивились цей фільм, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Дружина на прокат / Just Go with It (2011/TS), щоб переглянути фільм було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цей фільм корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
 
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS