RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Драми / Мелодрами - Фільми онлайн

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?



Вт
07
груд.

2010 р.

Переглядів: (739) | Коментарі: (0) | 10.12.07
Автор: allgamenews


Два американські судові пристави вирушають на один з островів в штаті Массачусетс, щоб розслідувати зникнення пацієнтки клініки для божевільних злочинців. При проведенні розслідування їм доведеться зіткнутися з павутиною брехні, ураганом, що обрушився і смертельним бунтом мешканців клініки.

Вт
07
груд.

2010 р.

Переглядів: (781) | Коментарі: (0) | 10.12.07
Автор: allgamenews


Фільм розповідає про героїчну оборону Брестської фортеці, яка прийняла на себе перший удар німецько-фашистських загарбників 22 червня 1941. З документальною точністю описуються події, що відбувалися в перші дні оборони.

Нд
28
лист.

2010 р.

Переглядів: (870) | Коментарі: (0) | 10.11.28
Автор: allgamenews


Сюжет фільму «сексоголік» - історія шістдесятирічного Бена Калм. Ще кілька років тому він був на піку своєї успішності, гроші текли рікою, коханки вилися роєм, він красувався на обкладинках глянцевих журналів.

Нд
28
лист.

2010 р.

Переглядів: (829) | Коментарі: (0) | 10.11.28
Автор: allgamenews



Сюжет фільму «Няньки» - історія старшокласниці на ім'я Ширлі, що підробляє нянькою, щоб заробити трохи грошей для вступу в коледж. Абсолютно несподівано вона западає на главу сімейства Майкла.

Ср
10
лист.

2010 р.

Переглядів: (1286) | Коментарі: (0) | 10.11.10
Автор: allgamenews


У фільмі розповідається історія створення однієї з найбільш популярних в Інтернеті соціальних мереж - Facebook.Шалений успіх цієї мережі серед користувачів по всьому світу назавжди змінив життя студентів-однокурсників гарвардського університету, які заснували її в 2004 році і за кілька років стали наймолодшими мультимільйонерами в США.

Ср
25
серп.

2010 р.

Переглядів: (730) | Коментарі: (0) | 10.08.25
Автор: allgamenews



Про фільм: Фільм оповідає про американського шпигуна, який приїжджає до окупованого японцями Шанхаю за чотири місяці до війни з Японією і дізнається про вбивство приятеля, який працював на військову розвідку США. Розслідуючи злочин, хлопець встигає закохатися і розкрити урядову таємницю міжнародного рівня, яку ретельно ховають вищі чини. Але шлях в самісінькі хащі проходить через злочинні угрупування і таємне партизанський рух ...

Вт
10
серп.

2010 р.

Переглядів: (3229) | Коментарі: (0) | 10.08.10
Автор: allgamenews



Про фільм:
«Бийся або помри»...
Дія відбувається в 117 році нашої ери. Головний герой - Квінтус Діас - єдина людина, що уцілів після нальоту піктів на прикордонну римську фортецю. Разом з легендарним Дев'ятим легіоном він відправляється на північ, щоб стерти з лиця землі піктів і знищити їхнього ватажка, Горлакона .Ніл Маршалл ще раз довів свою майстерність і талант творити шедеври

Чт
05
серп.

2010 р.

Переглядів: (713) | Коментарі: (0) | 10.08.05
Автор: allgamenews



Про фільм:
Історія трьох єврейських сімей, заснована на реальних фактах. Головні герої опиняються в самому епіцентрі подій, які сталися 16 і 17 липня 1942 року, коли французькі поліцейські затримали більше 12 тисяч євреїв і тримали їх на стадіоні Вель-д `Ів. Умови утримання були жахливі, близько сотні в'язнів покінчили самогубством, а кожного, хто намагався втекти, розстрілювали на місці. Після шести днів у Вель-д `Іві євреїв депортували до французьких табору Дрансі, Бон-ла-Роланд і Пітівьер, звідки потім етапували в німецькі табори смерті.

Чт
05
серп.

2010 р.

Переглядів: (767) | Коментарі: (0) | 10.08.05
Автор: allgamenews



Опис: Сілву через 5 днів повинен вийти з виправно-виховної колонії для молодих правопорушників. Але ці п'ять днів стають вічністю ... його мати повернулася, щоб забрати його молодшого брата, якого він виховував, як сина. Під час перебування в колонії Сілву знайомиться з соцпрацівниця Аною і закохується в неї. Переживання за брата перетворюються на справжню паніку. Піддавшись пориву, він вирішує викрасти Ану. Тепер для нього головне - це свобода, вітер, сільська дорога, перший поцілунок. Відтепер все здається можливим.

Нд
25
лип.

2010 р.

Переглядів: (3889) | Коментарі: (1) | 10.07.25
Автор: allgamenews



Танцюрист Королівської Школи Балету починає тренувати групу юних танцюристів, які мріють перемогти в щорічному чемпіонаті «Вуличних Танців». Вони тренуються майже без відпочинку. Бурхлива суміш рок-н-ролу, класики і вуличних танців ось-ось вибухне. У фільмі показуються чудові танцювальні стилі, карколомні мікси, гострі емоції і яскраві пристрасті.

« 1 2 3

 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com