RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Драми / Мелодрами - Фільми онлайн

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?



Пт
23
вер.

2011 р.

Переглядів: (598) | Коментарі: (0) | 11.09.23
Автор: allgamenews



Опис фільму:

В Жюльена серйозна проблема. Він прекрасний консультант в шлюбних питаннях, але не одна жінка не залишається з ним довше, ніж на два тижні. Він приносить їм нещастя. Не абстрактну невдачу, а сповна конкретне нещастя: його жінки або потрапляють до лікарні кілька разів на тиждень, або у них рушиться кар'єра, або вони сваряться назавжди зі своїми близькими.

Пн
29
серп.

2011 р.

Переглядів: (688) | Коментарі: (0) | 11.08.29
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Адаптація однойменного роману Річарда Метсона про невідомий вірус, що поніс життя половини населення земної кулі, а решту перетворив на вампірів. Сюжет будується навколо єдиної вцілілої людини з імунітетом, що по ночах тримає нескінченну облогу, а вдень намагається знайти протиотруту та з'ясувати причини епідемії.



Сб
27
серп.

2011 р.

Переглядів: (545) | Коментарі: (0) | 11.08.27
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Картер Пейдж Третій - елітний і дорогий представник ескорту для дам вищого світу. Але жорстоке вбивство коханця його подружки, дружини сенатора, міняє все його життя. Картер хоче самостійно розібратися в цьому загадковому справі і першим опиняється на місці злочину, де його застає поліція. Тепер Картер - головний підозрюваний ...

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (678) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Три новели оповідають про те, яка буває любов в різні періоди життя і як переплетення доль і життєві випадковості допомагають розібратися в природі людських відчуттів. «Молодість» — це історія, молодого амбітного юриста Роберто, якого напередодні свого весілля несподівано засліплює спалах пристрасті до зовсім іншої жінки. У «Зрілості» успішний телеведучий Фабіо, відданий чоловік і дбайливий батько, по збігу дивних обставин опиняється в обіймах молодої Еліани.

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (539) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Роккі відійшов від справ, зайнявся ресторанним бізнесом і все ще важко переживає смерть своєї дружини Едріан. Намагаючись розвіяти порожнечу, що утворилася, Бальбоа вирішує повернутися на ринг для боїв місцевого значення з боксерами в легкій вазі. Але коли він погоджується виступити проти діючого чемпіона-важкоатлета Мейсона Діксона, преса несподівано виявляє до повернення Роккі великий інтерес.

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (1193) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Після поєдинку з радянським чемпіоном Іваном Драго, боксерська кар'єра Роккі добігає кінця. Здоров'я втрачене, та і вік вже ветеранський. А всі зароблені потом і кров'ю заощадження вкрадені. Отже єдине, що йому залишається - це перейти на тренерську роботу.
Але і там не все спокійно, його учень, що подає надії, кидає Роккі і вирушає до іншого тренера. Але жодні удари долі не зможуть зломити характер Роккі.
Навіть у ситуації, що склалася, він не втрачає віри в свою щасливу зірку і знаходить в собі сили для нових досягнень.

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (877) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Роккі Бальбоа щасливий в своєму родинному житті, і навіть вічне набридливе бурчання Полі Пенніно, брата Адріани, не здатне зіпсувати Роккі гарний настрій. Але в життя Бальбоа все-таки вривається нова трагедія.
Його друг і тренер Аполло Крід погоджується взяти участь в показовому поєдинку з чемпіоном світу серед боксерів-аматорів Іваном Драго, капітаном Радянської Армії. Організатори матчу назвали поєдинок показовим, але Іван Драго перетворив боксерський бій в справжній: російський гігант, немов кувалдою, уклав Кріда на ринг смертельним ударом.
Аби в чесній спортивній сутичці помститися за загибель друга, Роккі Бальбоа повертається у великий бокс. Для підготовки до поєдинку, який, за умовами контракту, відбудеться в Москві, Роккі їде до Росії, де починає знов набирати спортивну форму.

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (1285) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Отримавши нищівну перемогу над Аполло Крідом, Роккі купається в променях слави. Його оточує розкіш і престиж. Він з легкістю розправляється зі всіма претендентами на його чемпіонський пояс. Гонорари великі, а тренування нетривалі, і в результаті Роккі починає втрачати свою знамениту швидкість і точність.
Плюс до всього вспливають старі травми - все-таки він пропускав надто багато ударів по голові. У результаті, коли на рингу з'являється молодий непробивний боксер на ім'я Клаббер, Роккі виявляється неспроможним витримати його нищівні удари і врезультаті втрачає чемпіонство.
Після такої ганьби від нього відвертаються всі, окрім колишнього ворога, а тепер товариша за нещастям Аполло Кріда.

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (696) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Програвши по очках в незабутньому поєдинку за звання чемпіона світу в першій частині, Роккі Бальбоа намагається кинути спорт і почати нове спокійне життя. Проте, це у нього не виходить, адже бокс - його покликання.
У результаті, не дивлячись на протести молодої дружини, Роккі приймає виклик свого старого суперника Апполо Кріда на матч-реванш. Апполо перебуває в прекрасній фізичній формі і горить бажанням помститися за нанесені йому в першому поєдинку побої. Отже в Роккі є всі шанси втратити не лише дружину, але і здоров'я.

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (766) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis


Опис фільму:
Хто такий Роккі Бальбоа? — це людина легенда, соромливий, але надзвичайно упертий і талановитий боксер, який не щадив себе і піднявся з самого дна на вершину слави.
Своєю чарівливістю він завойовує серця мільйонів, а кривавими поєдинками шокує навіть професіоналів. Він вимотує себе виснажливими тренуваннями і мріє про пояс чемпіона світу. Як бультер'єр він накидається на своїх противників, якими б небезпечними вони не були. Йому начхати, що його обличчя перетворюється на криваве місиво, він завжди йде до самого кінця, і здається, що він швидше помре, ніж покаже свою слабкість.

1 2 3 »

 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com