RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Пригодницькі » Ларго Винч 2: Заговор в Бирме...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Ларго Винч 2: Заговор в Бирме

 

Назва: Ларго Вінч 2: Заговор в Бірмі
Ориг. назва: Largo Winch (Tome 2)
Жанр онлайн фільму: Пригоди, Триллер
Режисер: Жером Салль
Сценарій: Жюльєн Рапне, Жером Салль, Жан Ван Хамме
Продюсер: Наталі Гастальдо, Чу Чен Оун, Ерік Зауа
У ролях: Томер Сіслей, Шерон Стоун, Ульріх Тукур, Напакпапха Накпрасітте, Олів'є Бартелемі, Ніколас Воде, Клеменс Шик, Дмитро Назаров

Дата виходу: 2011
Випущено: Німеччина, Франція, Бельгія

Тривалість: 113 хв.
Бюджет фільму Ларго Вінч 2: Заговор в Бірмі: $ 41 млн

Після того, як у Ларго Вінча був убитий його батько, він став президентом компанії "W Group". Але він не міг звикнути до того, що він повинен керувати величезною компанією. І тоді Ларго, вирішив продати свою компанію, і створити гуманітарний фонд, за допомогою одного вбитого батька. Коли Ларго підписав договір про продаж, йому виставили звинувачення проти людяності і так же звинуватили його у фінансуванні генерала Міна, світового терориста. Але щоб уникнути покарання, і з'ясувати, хто все це затіяв, йому доведеться летіти до Бірми.


Коментарі

Якщо Вам вдалося переглянути фільм Ларго Винч 2: Заговор в Бирме або не вдалося це зробити,якщо Ви якимось чином дивились цей фільм, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Ларго Винч 2: Заговор в Бирме, щоб переглянути фільм було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цей фільм корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
 
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS