RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Вестерн » Маверік / Maverick (1994) українською...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Маверік / Maverick (1994) українською

 


Опис фільму:
Приготуйтеся до пригод і сміху! Мел Гібсон в ролі шулера Брета Меверіка, Джоді Фостер - чарівна шахрайка, а Джеймс Гарнер (у минулому сам - Брет Меверік з телевізійного серіалу - лауреата премії "Емі") - відставний юрист в безпрограшному фільмі МЕВЕРІК. Цей фільм - найнеочікуваніший, чим найзаплутаніший судовий процес і азартніше, ніж найскладніша гра в карти: на Дикому Заході веселилися по-своєму! Партія в покер на борту пароплава обіцяє переможцеві півмільйона доларів і Брет збирається стати цією людиною!
Але спочатку йому потрібно розібратися з катом, що вирішив його повісити, з кіньми, що понесли, з капризним індіанським вождем, з бандитами, гримучими зміями та іншими дрібницями. Не впустіть ваш шанс, адже в колоді - Гібсон, Фостер і Гарнер!

Додаткова інформація:
Жанр: вестерн, пригодницький, бойовик, комедія
Країна: США

6.8/10 (34,146 голосів)

Режисер: Річард Доннер
Актори: Мел Гібсон, Джоді Фостер, Джеймс Гарнер, Грем Грін, Альфред Моліна, Джеймс Коберн, Даб Тейлор, Джеффрі Льюіс, Пол Л. Сміт, Ден Хедайя, Денні Гловер

Тривалість: 02:06:30

[spoiler="Скріншоти"]



[/spoiler]


Коментарі

Якщо Вам вдалося переглянути фільм Маверік / Maverick (1994) українською або не вдалося це зробити,якщо Ви якимось чином дивились цей фільм, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Маверік / Maverick (1994) українською, щоб переглянути фільм було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цей фільм корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS