RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Фантастика » Начало / Inception (2010)...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Начало / Inception (2010)

 


Назва: Початок
Оригінальна назва: Inception
Рік випуску: 2010
Країна: США, Великобританія
Жанр: фантастика, трилер, детектив
Режисер: Крістофер Нолан
У ролях: Леонардо ДіКапріо, Кен Ватанабе, Джозеф Гордон-Левітт, Маріон Котійяр, Еллен Пейдж, Том Харді, Кілліан Мерфі, Том Беренджер, Майкл Кейн, Лукас Хаас

Обдарований злодій, Кобб, той ще злодюжка. Він кращий у своїй справі - у справі вилучення. Витяг - вміння красти цінну інформацію прямо з голови, з підсвідомості, в той момент, коли людський розум найбільше зазнає небезпеки - під час сну. Ці дивовижні здібності Кобба допомогли стати йому кращим гравцем у світі шпигунства, який дуже оманливий, і пронизаний брехнею і цинізмом. Але, ці ж здібності зробили з нього відомого втікача, за якого обіцяють величезні нагороди. З цим даром він втратив усе.
Але, тут біля Будинку є можливість все поміняти і повернути на місце. Його остання крадіжка допоможе йому виправити всі помилки. Але, щоб усе вийшло, йому доведеться виконати небувале - ініціацію. Зараз йому зовсім непотрібно нічого красти, скоріше навпаки. Він зі своєю командою досвідчених злодіїв повинен буде не викрасти ідею, а «засунути» її в голову. Якщо вони зможуть це провернути - вони зроблять ідеальний злочин.






Коментарі

Якщо Вам вдалося переглянути фільм Начало / Inception (2010) або не вдалося це зробити,якщо Ви якимось чином дивились цей фільм, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Начало / Inception (2010), щоб переглянути фільм було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цей фільм корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS