RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Фантастика » Season of the Witch / Час відьом (2010)...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Season of the Witch / Час відьом (2010)

 


Про ФІЛЬМ: XIV століття. У Європі лютує чума. Вінуватіцею смертоносної біді визнаються беззахісну дівчину, підозрюючі її в чаклунстві. Вміраючій кардинал просити Лицар Бемена доставіті відьму в далеке абатство, де її чари мают буті зруйновані. Семеро верхових І віз Із залізною клітіною, в якій заточена обвинувачую, вірушають в небезпечну подорож. Скоро ліцарі усвідомлюють, Що також їх миловидна супутніця, І, правда, - не людина, а саме породження пекла.

Назва: Час відьом
Оригінальна назва: Season of the Witch
Рік виходе: 2010
Жанр: фентезі, драма, пригоди
Режисер: Домінік Сена
У ролях: Ніколас Кейдж, Рон Перлман, Стівен Кемпбелл Мур, Стівен Грем, Ульріх Томсен, Клер Тоу, Роберт Шіен, Крістофер Лі, Ребека Кенеді, Ендрю Хефлер
IMDB 5.9/10 (957 votes)
Випущена: США, Relativity Media
Длительность: 1:24:10


Коментарі

Якщо Вам вдалося переглянути фільм Season of the Witch / Час відьом (2010) або не вдалося це зробити,якщо Ви якимось чином дивились цей фільм, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Season of the Witch / Час відьом (2010), щоб переглянути фільм було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цей фільм корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
 
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS