RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Фантастика » Трон: Спадщина / Трон: Наследие (2010) Онл...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Трон: Спадщина / Трон: Наследие (2010) Онлайн / TRON: Legacy

 


Сем Флінн, технічно обдарований 27-Річний син Кевіна Флінна, почінає розслідуваті знікнення свого батька І віявляється втягнутім в тій же світ жорстокий програм І гладіаторськіх Ігор, в якому Його батько живий Упродовж 25 років. Разом з помічніцею Кевіна, батьку І син пускаються в ризикованості подорож за життям по тій, Що вражає погляд кібер-всесвіту, Яка стала Ще досконалішою І надзвичайно небезпечнішою.

Назва: Трон: Спадщина
Оригінальна назва: TRON: Legacy
Рік виходе: 2010
Жанр: фантастика, бойовік, трилер, пригоди
Режисер: Джозеф Косинські
У ролях: Джеф Бріджес, Гаррет Хедлунд, Олівія Уайлд, Брюс Бокслейтнер, Джеймс Фрейн, Бо Гарретт, Майкл Шин, Серінда Свон, Йайа Дакоста, Елізабет Метіс
Випущена: США
Длительность: 1:57:59


Коментарі

Якщо Вам вдалося переглянути фільм Трон: Спадщина / Трон: Наследие (2010) Онлайн / TRON: Legacy або не вдалося це зробити,якщо Ви якимось чином дивились цей фільм, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Трон: Спадщина / Трон: Наследие (2010) Онлайн / TRON: Legacy, щоб переглянути фільм було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цей фільм корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
 
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS