RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Бойовики - Фільми онлайн

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?



Пт
23
вер.

2011 р.

Переглядів: (735) | Коментарі: (0) | 11.09.23
Автор: allgamenews



Опис фільму:
Сюжет стрічки розгортається навколо дівчини Хоуп Кессіді, що переїхала до Стамбулу, щоб почати кар'єру комп'ютерного аналітика з чистого аркуша. Але її особистість розкривається, банк заморожує її рахунок і анулює кредитні картки.

Пт
23
вер.

2011 р.

Переглядів: (593) | Коментарі: (0) | 11.09.23
Автор: allgamenews



Опис фільму:
Троє братів-євреїв втікають з окупованої Польщі в білоруські ліси, де приєднуються до антифашистської боротьби і оголошують війну окупантам.

Пт
23
вер.

2011 р.

Переглядів: (600) | Коментарі: (0) | 11.09.23
Автор: allgamenews



Опис фільму:
2017 рік. Глобальна епідемія перетворила більшість людей у вампірів, людство опинилося на межі вимирання. Однак, безтурботне майбутнє не світить і кровососам: в умовах дефіциту крові вони або змушені плекати кожну живу людську істоту, або синтезувати замінник крові.

Нд
28
серп.

2011 р.

Переглядів: (797) | Коментарі: (0) | 11.08.28
Автор: Werfelis



Опис фільму:
США посилає в Корзу, — одну з країн Південної Америки, п'ять найманців для знищення місцевого диктатора. При цьому, ніхто не піклується про те, що вони повинні вижити: їх посилають на вірну загибель, використовуючи, як гарматне м'ясо...


Нд
28
серп.

2011 р.

Переглядів: (906) | Коментарі: (0) | 11.08.28
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Колишній військовий, а нині професійний кур'єр у Марселі Френк Мартін (Стетем) звик відвозити будь-який вантаж у будь-яке місце, не ставлячи зайвих питань. Однак йому доводиться порушити власні правила у той день, коли у нього в багажнику опиняється вродлива дочка китайського мафіозі Лай (Шу)

Нд
28
серп.

2011 р.

Переглядів: (607) | Коментарі: (0) | 11.08.28
Автор: allgamenews



Опис фільму:
Дії розгортаються в 1950 році. Молоду дівчину за наполяганням її лиходійського вітчима відправляють в лікарню для душевнохворих, де через п'ять днів головну героїню лоботомізуют. Щоб захиститися від болю, вона вигадує казковий світ, де і починає планувати свою втечу - для цього їй потрібно роздобути п'ять предметів.

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (709) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Повнометражна версія серіалу 80-х років «Команда А». Останній варіант історії, написаний Джейсоном Ротуеллом, обертається довкола групи ветеранів війни в Іраці. Їх розшукують озброєні сили США у звинуваченні в злочині, якого герої не здійснювали. Ховаючись від переслідування, вони встигають допомагати ображеним і слабим. Новизну старій історії додають залучені в неї нафтові ватажки та лазерні технології.

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (769) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Звільнивши Домініка з-під варти, Брайан і Міа Торетто були змушені перетнути кілька кордонів, щоб сховатися від влади. Загнаним у кут у Ріо-де-Жанейро, їм належить виконати останню роботу в ім'я власної волі. Збираючи команду найкращих гонщиків, вони розуміють, що протистояти їм належить корумпованому ділку, який бажає їх смерті. Але він не єдиний, хто йде по сліду героїв. Крутий федеральний агент Люк Хоббс завжди виходить переможцем — а цього разу завданням його загону стало піймання Дома та Брайана. Однак опинившись в Бразилії, Хоббс не може відрізнити хороших хлопців від поганих, і заганяючи здобич у кут, йому доводиться покладатися тільки на власні інстинкти ... поки його ніхто не випередив.


Чт
14
квіт.

2011 р.

Переглядів: (807) | Коментарі: (0) | 11.04.14
Автор: allgamenews



Про фільм:Син медіа-магната "пропалює" своє життя у вічних п'янках і незліченних випадкових зв'язках. Але після несподіваної смерті батька він, нарешті, усвідомлює безцільність свого існування і вирішує усе змінити. Разом з другом вони стають супергероями, які борються із злочинністю її ж методами, абсолютно не рахуючись із законом.

Назва: Зелений Шершень
Оригінальна назва: The Green Hornet
Рік виходу : 2011
Жанр: бойовик, трилер, кримінал
Режисер: Мішель Гондрі
У ролях: Сет Роген, Джей Чоу, Крістоф Вальц, Кэмерон Диаз, Том Уілкінсон, Девід Харбор, Едвард Джеймс Олмос, Джэми Харрис, Чад Коулмен, Едвард Ферлонг
IMDB 6.8/10 (4,397 votes)
Випущено: США, Columbia Pictures
Тривалість: 01:51:09
Озвучування: Професійне (багатоголосе)


Чт
14
квіт.

2011 р.

Переглядів: (715) | Коментарі: (0) | 11.04.14
Автор: allgamenews



Турист / The Tourist (2010) Онлайн
Американський турист Френк пріїжджає в Італію, щоб залікуваті душевну рану. У Венеції ВІН знайомиться з Незвичайна жінкою на ім'я Еліза. Поранену серце, схоже, готове здати новій коханій. Проти плану Френка І Елізі грубим чином порушує вир інтріг І небезпеку.

Назва: Турист
Оригінальна назва: The Tourist
Рік виходе: 2010
Жанр: бойовік, трилер, драма
Режисер: Флоріан Хенкель фон Доннерсмарк
У ролях: Джоні Депп, Анджеліна Джолі, Пол Беттані, Тімоті Далтон, Стівен Беркофф, Руфус Сьюелл, Крістіан Де Сіка, Алессіо Боні, Даніеле Печчі, Джованні Гуіделлі
Випущена: США, Франція
Длительность: 1:35:57


1 2 3 »

 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com