RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Бойовики » Мережа 2.0 / The Net 2.0 (2006) укр дубляж...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Мережа 2.0 / The Net 2.0 (2006) укр дубляж

 


Опис фільму:
Сюжет стрічки розгортається навколо дівчини Хоуп Кессіді, що переїхала до Стамбулу, щоб почати кар'єру комп'ютерного аналітика з чистого аркуша. Але її особистість розкривається, банк заморожує її рахунок і анулює кредитні картки. За допомогою свого друга, що залишився в Лос-Анджелесі, вона намагається переконати владу, що звинувачує її у вбивстві і розкраданні 14 млн. доларів, що хтось скористався її особистістю.

Додаткова інформація:
Жанр: екшн, драма, трилер
Країна: США ()



Кіностудія / кінокомпанія: Columbia Pictures Corporation, Winkler Films
Режисер: Чарльз Вінклер (Charles Winkler)
Актори: Ніккі Делоач (Nikki Deloach), Кенґіз Бозкурт (Cengiz Bozkurt), Себнем Доймез (Sebnem Dönmez), Демет Акбаґ (Demet Akbag), Ніл Хопкінс (Neil Hopkins), Кортні Вай (Courtney Vye), Ертан Сабан (Ertan Saban), Гувен Кірак (Güven Kiraç), Чарльз Вінклер (Charles Winkler), Сельма Ергеч (Selma Ergeç), Кіган Коннор Трейсі (Keegan Connor Tracy), Езель Ейкай (Ezel Akay), Майкл Халфі (Michael Halphie), Вейсел Дікер (Veysel Diker), Мехмет Ерґен (Mehmet Ergen), Кем Каракая (Cem Karakaya), Алі Іпін (Ali Ipin), Халіт Ерґенк (Halit Ergenç), Дідем Уґурлу (Didem Ugurlu), Сонер Хелвакіоглу (Soner Helvacioglu), Емір Такелі (Emir Tekeli), Сергій Зоткін (Sergey Zotkin), Хейнд Уйґуч (Hande Uyguc), Емрах Білґіч (Emrah Bilgic), Сердар Біліс (Serdar Bilis), Кокхан Сейхан (Gokhan Seyhan), Їла Башак (Ela Basak), Єткін Дікінкілер (Yetkin Dikinciler), Сінан Тузку (Sinan Tuzcu), Бенну Йилдиримлар (Bennu Yildirimlar), Сердар Келсін (Serdar Kalsin), Хайат Акбас (Hayati Akbas), Осман Сойкут (Osman Soykut), Туфіг Тулсірам (Toufig Tulsiram)
 

Тривалість: 01:29:19

Коментарі

Якщо Вам вдалося переглянути фільм Мережа 2.0 / The Net 2.0 (2006) укр дубляж або не вдалося це зробити,якщо Ви якимось чином дивились цей фільм, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Мережа 2.0 / The Net 2.0 (2006) укр дубляж, щоб переглянути фільм було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цей фільм корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS