RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Цветок дьявола

 

Назва: Квітка диявола
Жанр онлайн фільму : Мелодрама, Трилер
Режисер: Катерина Гроховская
Сценарій: Катерина Гроховская
Продюсер: Володимир Поляков, Ігор Задорин, Олександр Ревва
У ролях: Ольга Хохлова, Сергій Крапивенцев, Олег Сукаченко, Наталія Рудова Наталія Наумова, Марина Голуб, Олена Левкович, Ірина Купченко

Дата виходу : 16 вересня 2010
Випущено: Росія

Тривалість: 80 хв.
Бюджет фільму Квітка диявола: $5 000 000

Молода дівчина Поліна щоночі у своїх снах бачить квітку що знаходиться на воротях середньовічного замку, який постійно тягне її до себе. Про ці сни вона розповіла своїй подрузі, яка не погано розбирається в містицизмі. Яким те образом вони знаходять старовинну книгу Поліна з жахом виявляє на цій книзі естамп з квіткою з її снів і ще шість загадково порожніх сторінок.

На змаганнях по кінному поло головна героїня знайомиться з кращим гравцем команди - Сашею. Незабаром між ними видно проблиски романтичних стосунків. Але від неї все ще не йдуть сни, тільки тепер ще і Темний Вершник з'явився, до якого вона відчуває те ж саме, що і до Саші. Поліна втрачається між нашим світу, і його паралеллю.


Коментарі

Якщо Вам вдалося переглянути фільм Цветок дьявола або не вдалося це зробити,якщо Ви якимось чином дивились цей фільм, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Цветок дьявола, щоб переглянути фільм було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цей фільм корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
 
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS