RSS
 

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Господин Никто

 

Назва: Пан Ніхто
Ориг. назва: Mr. Nobody
Жанр онлайн фільму : Драма, Мелодрама, Фентезі, Фантастика
Режисер: Яко Ван Дормел
Сценарій: Яко Ван Дормел
Продюсер: Жан-Ив Асселин, Наталі Гастальдо, Марк Гилл
У ролях: Джаред, Літо Дайан, Крюгер Сара, Поллі Лин, Ден Пэм Рис Иванс, Тобі Регбо, Джуно Темпл, Клер Стоун, Томас Бирн, Audrey Giacomini

Дата виходу : 2009
Випущено: Німеччина, Канада, Франція, Бельгія

Тривалість: 2:13:23
Бюджет фільму Пан Ніхто: $47 000 000

Подій, які відбуваються у фільмі, відносяться до недалекого майбутнього. До 2092 року людство знайшло спосіб як зробити себе безсмертним.А ось головний герой картини потрапив в майбутнє 120 літнім старим і йому незатишно жити серед абсолютно безсмертних людей, яким наплювати на нього.


Коментарі

Якщо Вам вдалося переглянути фільм Господин Никто або не вдалося це зробити,якщо Ви якимось чином дивились цей фільм, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Господин Никто, щоб переглянути фільм було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цей фільм корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
 
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS