RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Комедії » Грім у тропіках / Tropic thunder (2008) ук...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Грім у тропіках / Tropic thunder (2008) українською

 


Опис фільму:
Пригодницька комедія про групу акторів (у головних ролях Бен Стіллер, Джек Блек, Роберт Дауні),які вирішують зняти найдорожчий та наймасштабніший в історії кінематорграфа фільм про війну «Грім у тропіках».
Сюжет фільму полягає у тому, що після того, як студія урізала бюджет фільму, проект знаходиться під загрозою зриву.Але режисер відмовляється припинити зйомки і пошуки «гіперреалістичності» приводять знімальну групу в глибокі джунгліпівденно-східної Азії, де вони стикаються із справжніми поганими парубками.
Кожен із цих акторів, які погодились на такі умови хочуть стати популярними, привнести у свою кар’єру щось нове,і довести усім, а в першу чергу і собі, що вони ще Ого-го і їхній зірковий період ще не пройшов. Хоча насправдіусі актори, окрім Сандуськи(Джей Баручел), який дійсно важко працює – настільки захоплені собою, що ніколи не досягнуть поставлених завдань.
Так, як у джунглях немає ні асистентів, ні антуражу, ні зв'язку зі світом, незабаром група один на один стикаєтьсяз дужою бандою наркоторговців. Приймаючи акторів за американських агентів з відділу по боротьбі з наркотиками,наркоділки вирішують схопити «американських завойовників». Хлопці, відчуваючи себе у небезпеці, стають справжніми героями.
Усі разом вони долають негаразди, розпрявляються із противниками та повертаються до рідного Голлівуду. І як результат усіх страждань під час зйомок - отримують «Оскар»

Додаткова інформація:
Жанр: Комедія, бойовик
Країна: США

7.4/10 ( 53,540 голосів)

Кіностудія / кінокомпанія: DreamWorks SKG
Режисер: Бен Стілер
Актори: Джеф Кан, Бен Стілер, Роберт Дауні, Джек Блек, Стів Куган, Брендон Т. Джексон, Том Круз

Тривалість: 01:42:25

[spoiler="Скріншоти"]



[/spoiler]


Коментарі

Якщо Вам вдалося переглянути фільм Грім у тропіках / Tropic thunder (2008) українською або не вдалося це зробити,якщо Ви якимось чином дивились цей фільм, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Грім у тропіках / Tropic thunder (2008) українською, щоб переглянути фільм було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цей фільм корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS