RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Комедії - Фільми онлайн

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?



Пн
29
серп.

2011 р.

Переглядів: (794) | Коментарі: (0) | 11.08.29
Автор: Werfelis



Опис фільму:
У 2010 році четверо «геніїв», завдяки своїм експериментам з алкоголем, навчилися управляти просторово-часовим континуумом. Портал, розташований безпосередньо в джакузі на гірськолижному курорті, як їм здалося, дозволяє повернутися в далекий 1986 рік.


Пн
29
серп.

2011 р.

Переглядів: (663) | Коментарі: (0) | 11.08.29
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Дружина керівника великого підприємства з Лос-Анджелеса ось-ось народить їх першу дитину. Але майбутній батько Пітер Хаймен не встигає додому до народження своєї дитини... Єдиний шанс приїхати вчасно - скласти компанію честолюбному зануді акторові Ітану Тремблеєму.


Пн
29
серп.

2011 р.

Переглядів: (644) | Коментарі: (0) | 11.08.29
Автор: Werfelis



Опис фільму:
За лютим і цинічним хокеїстом Дереком Томпсоном міцно закріпилося прізвисько «Зубна фея». Річ у тому, що він дуже любить вибивати на льодовій арені зуби своїм опонентам. Однак незабаром його життя кардинально зміниться – адже справжні зубні феї давненько хочуть із ним поквитатися.


Нд
28
серп.

2011 р.

Переглядів: (630) | Коментарі: (0) | 11.08.28
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Невпевнений в собі Кірк Кеттнер відповідає за безпеку на авіарейсах, точніше просить пасажирів перед польотом знімати своє взуття для огляду. Одного разу Кірку пощастило зустріти Моллі і всупереч його очікуванням, з цією розумною і чарівною дівчиною у них виникли взаємні почуття. Ось тільки не варто було Кірку слухати порад сім'ї та друзів, які вважають, що Моллі занадто гарна для нього.


Нд
28
серп.

2011 р.

Переглядів: (559) | Коментарі: (0) | 11.08.28
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Ден і Чарлі – успішні бізнесмени і закоренілі холостяки, цілком задоволені тим способом життя, який вони ведуть. Ідилія руйнується, коли Ден дізнається, що ось вже сім років він є батьком двох близнят і йому доручено доглядати їх на літніх канікулах. На допомогу приходить Чарлі і спочатку друзі намагаються суміщати догляд за дітьми і роботу...

Нд
28
серп.

2011 р.

Переглядів: (882) | Коментарі: (0) | 11.08.28
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Суперзірки Шварценеггер і Де Віто об'єднали зусилля в легкій розважальній комедії, що мала великий касовий успіх. Несподіваний оборот приймає генетичний експеримент, під час якого новонароджених близнюків, які, до речі, зовсім несхожі один на одного, розлучають на довгі роки. Але нещасні брати нарешті зустрічаються... Джуліус (Арнольд Шварценеґґер), освічений гігант з добрим серцем, який зовсім не знає життя, і Вінсент (Денні Де Віто), коротун з незнищенною жадобою до грошей і жінок. 

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (682) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Коли Брук і Гарі вирішили розійтися, все здавалося простим і зрозумілим. Не зійшлися характерами. Таке буває. І навіть часто-густо. Проте ні той, ні інший не захотів квапитися і залишати насиджене містечко першим. Пауза затягнулася.
З обох сторін підтягнулися друзі та довірені особи. Почалася війна у колишньому сімействі. Або не в колишньому? Можливо, розлучення - це просто спосіб сказати «я тебе люблю»?

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (1360) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Цього разу, Малкольм повинен викрити підозрюваного - винахідника смертельного комп'ютерного "черв'яка", який може відкрити зовнішній доступ до файлів з важливою урядової інформацією. На жаль, єдиний спосіб дістатися до творця вірусу, Тома Фуллера (Марк Моузес), - це потрапити в будинок програміста в якості нової "няньки" для його діточок: малюка Ендрю і двох його старших сестер - Керрі і Моллі. Це означає, що Малкольм повинен ще раз покластися на своє безпомилкове Альтер-его, щоб знешкодити поганих хлопців і довести, що у жінки завжди клопоту по горло!

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (907) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Чарівна інтриганка Макс Коннерс і її старанна учениця (вона ж - дочка) Пейдж - відмінна команда. Деякі матері вчать своїх дочок музиці, танцям і етикету, а Макс передала Пейдж усе, що довідалася сама за багато років про авантюри, шахрайство й звабу. Відсутність капіталу, на їхню думку, лише тимчасове явище, яке легко виправляється за допомогою чоловіків. Нічого не підозрюючи, добре забезпечені жертви швидко попадаються в сіті прекрасних шахрайок. Результат - легке й безтурботне життя на гроші чергового обдуреного роззяви. І все було б добре, але одного разу Пейдж зробила фатальну помилку закохавшись насправді.агато років тому таку ж помилку зробила й Макс.

Пт
26
серп.

2011 р.

Переглядів: (834) | Коментарі: (0) | 11.08.26
Автор: Werfelis



Опис фільму:
Головна героїня, Теа, - референт в пафосному видавництві. Вона вимушена симулювати свою вагітність, щоб негідник-начальник не зміг звільнити її. Ця «безневинна » брехня приводить до серії курйозних ситуацій і заставляє дівчину поглянути на своє життя по-новому.

1 2 3 4 5 6 »

 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com