RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Драми / Мелодрами » Я люблю тебя, Филлип Моррис...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Я люблю тебя, Филлип Моррис

 

Назва: Я люблю тебе, Филлип Моріс
Ориг. назва: I Love You Phillip Morris
Жанр онлайн фільму : Драма, Комедії, Мелодрама
Режисер: Гленн Фикарра, Джон Рекуа
Сценарій: Гленн Фикарра, Джон Рекуа, Стів МакВикер
Продюсер: Ендрю Лазар, Фэр Шэриэт
У ролях: Джим Кері, Эван МакГрегор Леслі Манн, Родриго Санторо, Дэмеон Кларк, Марк Маколэй, Дэвид Дженсен, Маркус Лайл Браун

Дата виходу : 11 лютого 2010
Випущено: Europa Corp. / Mad Chance, США - Франція

Тривалість: 102 хв.
Бюджет фільму Я люблю тебе, Филлип Моріс: $60 000 000

Часто неможливо передбачити що ж буде дальший і як складеться твоє життя. Не виключенням став і деякий Стівен Расселл, який був зразковим і зразковим батьком своєї сім'ї. За що? А усе дуже просто, він провернув велику і досить зухвалу аферу, в результаті якої попав в камеру судячи з усього дуже надовго і серйозно. Усе б ніби зрозуміло і прийнятно, коли б не одно але, зате яке велике. Сидячи в тісній камері, наш герой нестримно закохується у свого сусіда по камері за сумісництвом, послностью втративши голову! Друга звали филлип Моріс. Від режисера Гленн Фикарра і Джона Рекуа представляємо вашій увазі цю карколомну комедію, але найголовніший сюрприз картини полягає в тому, що тут грає.... Сам Джим Керии! Після того, як той, в який закохався наш герой звільняється з в'язниці наша бідолага не може цього витримати і наважується на зухвалу втечу з цього закладу. Фільм наповнений уїдливими жартами, голимыми приколами і чіткими скетчами, та і просто вистачає того, що в нім знявся Джим Керри!


Коментарі

Якщо Вам вдалося переглянути фільм Я люблю тебя, Филлип Моррис або не вдалося це зробити,якщо Ви якимось чином дивились цей фільм, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Я люблю тебя, Филлип Моррис, щоб переглянути фільм було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цей фільм корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
 
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS