RSS
 

FreeRelease » Фільми онлайн » Трилери » Я - Номер Чотири / I Am Number Four (2011)...

Get Adobe Flash player

Кращі ігри

Кращі фільми

 

Що краще?


Я - Номер Чотири / I Am Number Four (2011) українською

 


Опис фільму:
Вони - прибульці, їх дев'ятеро, вони зуміли вижити після знищення своєї планети, і тепер намагаються адаптуватися на Землі, розчинившись у натовпі. Один із них - номер четвертий - змушений констатувати загрозливий факт - уся компанія під наглядом тих, хто знищив планету. Життя кожного під загрозою, і тепер не має значення чиє - прибульця чи землянина.

Додаткова інформація:
Жанр: фантастика, бойовик, трилер
Країна: США



Кіностудія / кінокомпанія: DreamWorks SKG, Reliance Big Entertainment, Bay Films
Режисер: Ді Джей Карузо
Актори: Алекс Петтіфер, Тімоті Оліфант, Тереза Палмер, Діанна Агрон, Каллен МакОліфф, Кевін Дюран, Джейк Абель, Джефф Хочендонер, Патрік Сібіс, Грег Таунлі

Тривалість: 01:45:06

[spoiler="Скріншоти"]



[/spoiler]


Коментарі

Якщо Вам вдалося переглянути фільм Я - Номер Чотири / I Am Number Four (2011) українською або не вдалося це зробити,якщо Ви якимось чином дивились цей фільм, будь ласка, напишіть Вашу думку з приводу Я - Номер Чотири / I Am Number Four (2011) українською, щоб переглянути фільм було стимулом для інших і вони так само змогли залишити про цей фільм корисну для інших інформацію.
 
Шановний відвідувачу, Ви зайшли на сайт як гість. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм ім'ям.
 

Добавление комментария

Имя:*
E-Mail:*
 
  • Введите код:
 
F-RL.COM не містить ніякої нелегальної інформації, тільки хеш-суми файлів вільно доступних в мережі. Власники сайту не можуть нести відповідальності за дії користувачів. Цей ресурс повністю анонімний - IP адреси і дії користувачів не зберігаються. Сайт не надає електронні версії творів, а займається індексуванням файлів, що знаходяться у файлообмінних мережах, Всі права на файли належать правовласникам. Якщо ви є правовласником файлу, проіндексованого нашою пошуковою машиною і не бажаєте щоб посилання на нього знаходилось в нашому каталозі, ознайомтесь з правилами нашого ресурсу. Для скарг пишіть сюди: holder@f-rl.com
Designed by CENTROARTS